Жажда за победи и оптимизъм царят в националния ни отбор

...
Жажда за победи и оптимизъм царят в националния ни отбор
Коментари Харесай

Грациите ни тръгнаха за Европейското с големи амбиции

Жажда за победи и оптимизъм царят в националния ни тим самостоятелно дами, който през днешния ден отпътува за Европейското състезание по художествена гимнастика в Баку (16-19 май). Тази година при тях няма да има многобой, а единствено отборно съревнование и такова на обособените уреди. България ще бъде показана от трите ни най-силни грации - държавната шампионка в многобоя Боряна Калейн, Катрин Тасева и Невяна Владинова. Първата ще играе на обръч, топка и лента, Тасева ще покаже композициите си на топка, бухалки и лента, а Неви - на обръч и бухалки.

“Мисля, че сме добре, здрави сме и сме готови. Направили сме в България каквото би трябвало, пък към този момент другото не зависи от нас”, съобщи на летище “София” Катрин Тасева.

Същото удостовери и Боряна Калейн.
 Гимнастичките отпътуваха за Европейското състезание в Баку @@@
“В доста добра форма сме и трите, просто би трябвало да сме извънредно съсредоточени. Уверени сме, знаем какви са ни опциите, единствено шансът би трябвало да е с нас”, съобщи тя.

Невяна Владинова пък не скри упоритостите на българките за медали.

“Заминаваме да покажем най-хубавото - да се класираме за всички финали, за вземем медали. Както и за отборното, също мисля, че имаме късмет. Ще е доста мъчно, всички са доста мощни и доста добре готови, само че това важи и за нас, тъй че надяваме се на най-доброто”, сподели Неви.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР