JAGUAR разшири модификационното портфолио на модела си , като добави две

...
JAGUAR разшири модификационното портфолио
на модела си , като добави две
Коментари Харесай

JAGUAR F-PACE с две нови специални версии

JAGUAR разшири модификационното портфолио на модела си , като добави две нови специални серии- спортната 300 SPORT и тематичната и с в допълнение оборудване Chequered Flag.

Новият JAGUAR F-PACE 300 SPORT се предлага в две основни версии със задвижване на четирите колела- с бензинов и дизелов двигател, само че както подсказва обозначението му, и двете модификации обещават оптималната мощ от 300 конски сили. Бензиновият вид е с двулитров Ingenium задвижващ елемент с максимален въртящ миг от 400 Нм и е в положение да предложи опция за ускоряване от 0 до 100 км/ч за 6.1 секунди. Дизеловият F-PACE 300 SPORT дебютира със 700 Нм оптимален въртящ момент, опция за ускоряване от 0 до 100 км/ч за 6.4 секунди и оптималната скорост на движение от 241 км/ч.

Освен с моторите си, JAGUAR F-PACE 300 SPORT се отличава и със особено разработените допълнителни детайли за екстериора, отличителни табелки, жълтият контрастен шев в интериора, общоприетото оборудване с бордовата система Touch Pro Navigation с Connect Pro функционалност, 12.3-инчовия Driver Display и други.

F-PACE CHEQUERED FLAG е създаден на равнището на оборудване R-Sport, само че го надгражда със спортна предна ризница, спомагателни черни апликации на предната решетка, страничните въздушни отвори и релсите на тавана, спомагателни алуминиеви елементи в интериора, регулируеми в 10 направления предни седалки, Touch Pro Navigation Pack, първокласна аудиосистема Meridian, 12.3-инчовия Interactive Driver Display и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР