Jaguar Land Rover е сред първите премиум производители, който предлагат

...
Jaguar Land Rover е сред първите премиум производители, който предлагат
Коментари Харесай

Включи се в приключението! JAGUAR LAND ROVER на тур из България

Jaguar Land Rover е измежду първите премиум производители, който оферират на клиентите си незабравимо преживяване и то в четири града в България.

За четвърта поредна година феновете на спортното и динамично шофиране, лукса и функционалността ще имат опция да тестват най-новите и вълнуващи модели на Jaguar и Land Rover на специфичния тур на двете марки – The Art of Performance и Above & Beyond Tour.

Турът стартира от Варна на 14 и 15 октомври пред новия мол Делта, където събра многочислени искащи да се допрян до английската точност, знак за качество.

Ще продължи в Бургас през уикенда на 19 и 20 октомври пред Пантеона в Морската градина. На паркинга пред Метро 1 в Пловдив почитателите на свръхмодерните технологии ще имат нова опция да им се насладят на 22 и 23 октомври, а финалът ще се състои в София от 25 до 27 октомври на бул. Джеймс Баучер 100, пред хотел Маринела.

Звездите на The Art of Performance тур са новото XE на Jaguar, което се отличава със жанр и наличие, по-динамична стойка и напълно освежен интериор и дизайн.

Емблематичният, извънредно чевръст и мощен F-TYPE е безспорна приятност за сетивата, а първият напълно електрически SUV автомобил в историята на марката, I-PACE е същинска наслада както за феновете на електрически транспортни средства, по този начин и за почитателите на бързи и устойчиви коли.

Моделът с нулеви излъчвания форсира от 0 до 100 км/ч за 4.7 секунди с помощта на литиево-йонната батерия с потенциал 90 kWh и развива 400 к.с. с 696 Nm въртящ миг. Не инцидентно беше отличен и с най-авторитетните награди – Световен и Европейски автомобил на 2019 година

Луксозните и спортни SUV коли E-PACE и F-PACE са другите звезди, които съчетават в себе си всички отличителни характерности на Jaguar – хубав дизайн, ултра точно ръководство, непостижим премиум интериор и свръхмодерни технологии от бъдещето.

В този тур не по-малко впечатляващи са и Land Rover колите, които носят в себе си аристократичния английски ген и съчетават сполучливо безгранични качества с върхова динамичност и премиум разкош.

Above & Beyond на Land Rover показва напълно новото Discovery Sport с освежен дизайн и първокласен нов интериор и извънредното осъществяване на спортният и динамичен Range Rover Sport SVR с мощ от 575 к.с. и ускоряване от 0 до 100 км/ч единствено за 4.5 секунди. На турът ще имате опцията да се насладите и на дръзката и авангардна дизайнерска икона Range Rover Velar, както и на новия магнетичен и хубав Range Rover Evoque. Високопроходимият и функционален 7-местен Discovery, който постоянно е подготвен за фамилни завършения също Ви чака.

Мото-Пфое, като извънреден представител на марките Jaguar и Land Rover в България, още веднъж ще бъде уредник и хазаин на идното събитие. В формалните уеб сайтове и обществените мрежи на марките може да намерите повече информация за това по какъв начин да се запишете за присъединяване.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР