Jaguar анонсира информация за сериозно обновеният си E-PACE, който дебютира не

...
Jaguar анонсира информация за сериозно
обновеният си E-PACE, който дебютира не
Коментари Харесай

Jaguar E-PACE вече и като зареждаем хибрид

Jaguar анонсира информация за сериозно обновеният си E-PACE, който дебютира не само с изменен дизайн на екстериора и интериора си, само че и с нова зареждаема (plug-in) хибридна версия, и с нова топ-модификация 300 SPORT.

Основните промени във външността на Jaguar E-PACE са свързани с въвеждането на нови диодни светлини, нова челна решетка и ново оформление на предната и задната броня. По отношение на интериора, от Jaguar споделят, че новият E-PACE обещана да предложи още по-луксозно преживяване, извит 11.4-инчов централен екран, бордовата система Pivi Pro с непрекъсната свързаност и опция за възобновяване по въздуха (over-the-air), нови висококачествени материали, нов волан и други.

Основен нов акцент в модификационното портфолио на Jaguar E-PACE е хибридната му версия P300e PHEV, която е конфигурирана с 1.5-литров, трицилиндров Ingenium бензинов двигател (200 конски сили), електромотор със 109 конски сили и батериен модул, който обещава опция за изминаването на до 55 километра в чист електрически режим.



Jaguar E-PACE към този момент се предлага в три основни дизелови версии- двулитрова с 6-степенна ръчна трансмисия и предно задвижване, и две двулитрови MHEV със 163 и 204 конски сили и задвижване на четирите колела. Бензиновите оферти са пет- четири MHEV с мощности от 160, 200, 249 и 300 конски сили, и новото P300e PHEV с 309 конски сили.



Новата 300 SPORT версия на E-PACE, която е екипирана с нови 20-цолови джанти, е в състояние да се форсира от 0 до 100 км/ч за 6.9 секунди, разполага с високотехнологични системи за повишение на сигурността и комфорта, като Active Damping, Adaptive Dynamics, Active Driveline, Configurable Dynamics и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР