Жадната за слава Сузанита и скандалният й нрав изглежда няма

...
Жадната за слава Сузанита и скандалният й нрав изглежда няма
Коментари Харесай

Пубертетът не прощава! Сузанита не спира да позори Орхан Мурад! От 3 дни е с поредното ново гадже, а вече си татуираха буквите

Жадната за популярност Сузанита и скандалният й манталитет наподобява няма да донесат нищо хубаво на родителите й – Шенай и Орхан Мурад. Съвсем скоро двамата няма да смеят да си покажат главите на открито от позор, сочат прогнозите, разбра HotArena.

15-годишното момиче вбесява дребни и огромни с евтиния си имидж, който пръска в обществените мрежи. Сузи Мурад демонстрира държание на леко момиче , а заради известността й ще ни се наложи да проследим обществено порастването й.

В края на лятото, когато девойката се прочу, татко й Орхан се появи в няколко изявленията, в които посочи, че невръстното му момиченце не е това, което виждаме в клипа „ Луцифер и Буда “. Изкара дребната като дете с морал, което даже няма и една татуировка. В момента Сузан Мурад се е нашарила яката и откогато е известна, е направила повече бройки в сравнение с баба си и майка си, взети дружно, за целия им живот .

Покрай Нова година наричаше татуиран юноша „ моето всичко “, а от една седмица е към този момент с нов левент, с който са си татуирали ръцете с първата писмен знак от дребните им имена и към този момент се назовават „ my love ” един различен.

Съдейки по разкрепостеното държание на Сузи и типът на гаджетата й, надали е останал балък, който да има вяра, че малолетното момиче има единствено нереален връзки с многото мъже, преминаващи за по седмица през живота й.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР