Жабурене с масло или зехтин за премахване на токсините Това

...
Жабурене с масло или зехтин за премахване на токсините Това
Коментари Харесай

Жабурене с масло за 15 минути, за да премахнете токсините

Жабурене с масло или зехтин за унищожаване на токсините

Това е остарял способ, употребен за поддържане на здравето и усилване на имунитета. Нарича се „ кавала “ и е антична аюрведична терапия най-вече за поддържане на ослепително бели зъби.

Тази терапия оказва помощ при:

хронична отмалялост
артрит
главоболие
астма
бъбречни болести
заболявания на черния дроб
съдови болести
зъбобол (пародонтит)
възстановяване на имунитета

Веднъж дневно, преди хранене, приемайте по една супена лъжица студено пресовано масло по ваш избор (най-добрите са слънчогледово и сусамово масло).

Ако изберете слънчогледовото масло, целесъобразно е след известно време да го промените с друго. Ако непрекъснато употребявате тази терапия и тя се трансформира в табиет, сменяйте маслата всеки месец.

Ако сте употребявали зехтин през първия месец, по-късно може да употребявате кокосово масло, каквото и масло да изберете би трябвало да бъде студено пресовано!

Не би трябвало да поглъщате маслото. Дръжте го в устата си и го местете с език. След 15-20 минути ще стане гъсто, а по-късно с отделянето на допълнителена слюнка би трябвало да се разреди и да има белезникав цвят.

Маслото има способността да всмуква токсините посредством слюнката в устата. След като изплюете маслото, би трябвало да изплакнете устата си с хладка вода или чай от лайка, култивиран чай, невен или равнец, с цел да премахнете всички отрови.

За да предотвратите слизането на секрет към гърлото, целесъобразно е да вършиме гаргара със солена вода (една чаена лъжичка сол, 500 мл хладка вода).

Ако имате бяло покритие по езика, деликатно го изстържете със специфична шпатула за тази цел или леко го изтъркайте с четка за зъби.

Вижте още: Белите кецове още веднъж като нови с тази примес от 3 съставки

Препоръчително е да вършиме жабурене с масло или зехтин за 15 минути, с цел да премахнете токсините от устната празнина.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР