Иззети са близо 70 г суха, тревиста масаПолицейската операция за

...
Иззети са близо 70 г суха, тревиста масаПолицейската операция за
Коментари Харесай

Четирима са задържани за наркотици в Дупница

Иззети са близо 70 г суха, тревиста маса

Полицейската интервенция за противопоставяне на закононарушенията, свързани с наркотични субстанции, е извършена на територията на Дупница през вчерашния ден. В хода на акцията за инспекция е спрян лек автомобил, каран от 24-годишен мъж. Тестът на лидера с техническо средство отчел позитивна проба за марихуана и амфетамин, а при претършуване от него са конфискувани 5 топчета марихуана с общо тегло 3.5 грама. Последвала инспекция и на спътника му – 18-годишен мъж от града. У него криминалистите разкрили суха, зелена тревиста маса с тегло 4.7 грама, оповестяват от Министерство на вътрешните работи.

В рамките на интервенцията е спрян идруг автоомбил, ръководена от 19-годишен гражданин на Благоевград. Той бил тестван с техническо средство, което посочило, че е седнал зад кормилото под влияние на канабис.

При осъществяване на инспекцията спътникът му – 18-годишен благоевградчанин, направил несполучлив опит да избяга, навлизайки в аграрни парцел, където изхвърлил плик, съдържащ 60 грама суха, зелена тревиста маса, съобщи Nova.bg.

Извършеният полеви наркотест посочил, че количеството е канабис, оповестяват още от Министерство на вътрешните работи.

С полицейски заповеди четиримата са арестувани за период до 24 часа. По случаите в районно управление (на МВР) – Дупница са формирани досъдебни производства, работата по които продължава.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР