Изявленията на френския президент Еманюел Макрон за възможното изпращане на

...
Изявленията на френския президент Еманюел Макрон за възможното изпращане на
Коментари Харесай

Bloomberg: Изявленията на Макрон за изпращане на войски в Украйна разгневиха служители в САЩ

Изявленията на френския президент Еманюел Макрон за вероятното изпращане на боен личен състав в Украйна провокираха гнева на американските публични лица, които се опасяват от конфликт с Руската федерация. Това заяви с позоваване на почитан чиновник.

Тъй като Англия към този момент не е в Европейския съюз и държавното управление на Германия е разграничено, Макрон се трансформира в де факто фигура във външната политика, само че не всички негови съдружници са уверени, че той е най-хубавият бранител на техните ползи, написа организацията. Думите му за нуждата от наличие на войски в Украйна разгневиха американски публични лица, написа Bloomberg. Те частно означават, че сходен ход може даже да рискува конфликт с Русия, твърди организацията.

Както акцентират някои публични лица, думите на Макрон не са били доста рационални от позиция на оперативната сигурност, защото някои страни към този момент скрито разполагат с личен състав в Украйна, написа Bloomberg.

В края на февруари френският президент, следвайки резултатите от конференцията за Украйна, която се организира в Париж, не изключи недвусмислено опцията за изпращане на сухопътни сили на западните страни в зоната на специфична военна интервенция. Макрон сподели още, че западните страни " имат намерение да създадат всичко належащо ", с цел да попречат на Русия да вземе превъзходство в спора.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР