Изявленията, че САЩ едва ли не са обявили война на

...
Изявленията, че САЩ едва ли не са обявили война на
Коментари Харесай

Вашингтон: Изявленията, че САЩ са обявили война на КНДР, са абсурдни

Изявленията, че Съединени американски щати надали не са оповестили война на КНДР, са неуместни, съобщи представителят на Белия дом Сара Сандърс.


По думите на Сандърс Съединени американски щати се стремят към „ мирна денуклеаризация “ на Корейския полуостров, в това число посредством „ оптимален стопански и дипломатически напън “ върху Северна Корея.

На 9 септември Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп по време на своето изказване от трибуната на Общото заседание на Организация на обединените нации заплаши Северна Корея с заличаване и назова нейния водач „ индивида – ракета “.

Преди дни външният министър на КНДР Ли Йон Хо от своя страна съобщи, че американският президент е „ невменяем човек, измъчен от фикс идея за великолепие “.

Той акцентира, че казаните от Тръмп обиди вършат ракетният удар против Съединени американски щати още по-неизбежен. Последва реакция на Тръмп в „ Туитър “, където той съобщи, че севернокорейските управляващи няма да просъществуват дълго.

 Ким Чен-ун насочи нови закани във видеообръщение Ким Чен-ун насочи нови закани във видеообръщение
Северна Корея може да извърши най-мощното тестване на атомна бомба в Тихия океан в отговор на заканите на американския президент Доналд Тръмп да...

Лидерът на Северна Корея Ким Чен-ун направи телевизионно послание и съпостави думите на президента Тръмп за опцията за цялостно заличаване на страната с оповестяване на война.

 Пхенян съобщи, че Тръмп е оповестил война на Северна Корея Пхенян съобщи, че Тръмп е оповестил война на Северна Корея
Външният министър на Северна Корея съобщи през днешния ден, че президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп е оповестил война на страната му и че Пхенян си резервира правото да пред...

Външният министър на Северна Корея съобщи пред публицисти в Ню Йорк, че в отговор на „ оповестяването на война “, Пхенян си резервира правото да смъква стратегически бомбардировачи на Съединени американски щати, даже и в случай че не се намират във въздушното пространство на Северна Корея.

Говорителят на Белия дом напомни, че нито една страна няма право да смъква самолети, които се намират в интернационалното въздушно пространство.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР