Изявлението пред медиите на премиера на Австралия Скот Морисън за

...
Изявлението пред медиите на премиера на Австралия Скот Морисън за
Коментари Харесай

Собственик изгони австралийския премиер от моравата си, газел му тревата

Изявлението пред медиите на премиера на Австралия Скот Морисън за новата скица за градеж на жилищни здания в страната беше прекратено от притежателя на близката къща, написа английския таблоид Daily Mail.

Премиерът отговаряше онлайн на въпросите на публицисти в Гоогонг, покрай столицата Канбера, когато необут мъж излезе от къщата си и изгони Морисън и репортерите, които стояха на неговата морава.

" Може ли всички да се махнат от тревата, апелирам? ", извика мъжът.
 
Australia where even the PM is told to get off the grass!
— Reece Agland (@AglandReece)

Премиерът незабавно отстъпи няколко крачки обратно и помоли репортерите да създадат същото.

" Току що я засях ", добавя притежателят малко по-късно, след което кимва на министър-председателя и се прибира в дома си.

По-късно камерите снимаха по какъв начин Морисън беседва с мъжа, а по-късно той разиска обстановката в изявление по радиото.
 
'Get off the grass': PM given marching orders at press conference:
— PM of Australia News (@AustraliaPM)

" Беше много занимателно, тъй като ние бяхме там в Гоогонг, което знаете като жилищен квартал, като доста други в цялата страна, и хората са доста горди от домовете си. И този човек неотдавна таман беше построил къщата си, а всички (журналисти) стояха върху одеве засятата му морава ", сподели той.

" Не ни крещеше, пристигна и сподели да се махнем от ливадата му и се прибра (...) Беше много занимателно, в действителност ".
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР