Изявлението на все още неподалия оставка Бойко Борисов е пореден

...
Изявлението на все още неподалия оставка Бойко Борисов е пореден
Коментари Харесай

Отровното трио: Мафията иска да си направи Конституция |

Изявлението на към момента неподалия оставка Бойко Борисов е следващ опит за печелене на време и демонстрация на боязън. Това се споделя в позиция на уредниците на митингите от Отровното трио - професор Велислав Минеков, юрист Николай Хаджигенов и Арман Бабикян във връзка днешното изказване на министър-председателя.

Според водачите на митинга сегашният парламент е провален, с болшинство в олигархична взаимозависимост и е изгубил доверие за провеждането на конституционна промяна.

" Това ще даде опция мафията да сътвори собствен Основен закон, направен от неговото Народно заседание и да му бъде извоювано време до януари, с цел да остане на поста си ", безапелационни са от Отровното трио.

Те са безапелационни, че в предложенията на премиера няма нито едно от настояванията на митинга - не чухме никаква подготвеност за вадене на Прокуратурата от правосъдната система, нито за машинно и електронно отдалечено гласоподаване.

" Блъскането с ръка по масата и обругаването на протестиращите, демонстрират безсилният изблик на нерви у човек, който е изгубил народа си и който народът желае да загуби. Няма да повярваме и на тази неистина! #ОСТАВКА и нови избори, без диктата на Борисов! Продължаваме до дъно! ", декларират проф Минеков, адв. Хаджигенов и Бабикян.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР