Изявлението на Путин е част от интервю за предаването Москва.

...
Изявлението на Путин е част от интервю за предаването Москва.
Коментари Харесай

Путин е уверен в изпълнението на плановете, свързани със специалната военна операция

Изявлението на Путин е част от изявление за предаването " Москва. Кремъл. Путин ", записано на 21 юни.

" Разбира се, обръщам главно внимание ", отговори той на въпроса на журналиста Павел Зарубин какъв брой време отделя на хода на " специфичната военна интервенция ". " Денят стартира и приключва с това ", акцентира Путин.

В отговор на въпрос дали може да получава отчет по значими въпроси, да вземем за пример в три през нощта, президентът показа, че " в последно време стои много до късно ".

" Разбира се, постоянно би трябвало да съм във връзка. И по този начин се случва. Винаги, постоянно по отношение на мен. Наблизо ", приключи той.

Пълното изявление на съветския президент следва да бъде излъчено по-късно денем.

Междувременно съветското военно министерство заяви, че за 24 часа унищожили склад с муниции и над 50 украински бойци в посока Херсон.

" В посока Херсон, вследствие на огневи вреди, денем бяха унищожени над 50 украински военнослужещи, две транспортни средства, както и артилерийска система M777, създадена от Съединени американски щати. Освен това, склад за муниции на 126-а териториална защита Бригада от въоръжените сили на Украйна е унищожена покрай село Козацкое, Херсонска област ", ​​каза формалният представител на съветското министерство на защитата генерал-лейтенант Игор Конашенков в ежедневната си сводка за миналите 24 часа.

Руските войски са отблъснали четири офанзиви на украинските сили на Украйна в така наречен ДНР., заяви още той и уточни, че това е станало в региона на Красногоровка, Авдеевка, Маринка и Первомайское.

В същото време въоръжените сили на Украйна оповестиха, че са си върнали регион покрай Красногоровка, западно от Донецк, който е бил под контрола на проруски сили още от 2014 година насам, оповестява РБК-Украйна, като се базира на представителя на взаимния пресцентър на Силите за защита на Таврийското направление Валери Шершен.

" Близо до Красногоровка нашите щурмови елементи, вследствие на добре планувана контраофанзива, превзеха няколко позиции, държани от 2014 година Това е територия на така наречен ДНР, тъкмо до Донецк ", разгласи Шершен, като разясни, че територията е завладяна преди седмица, а новината е " закъсняла по тактически аргументи ".

По думите му е било допустимо да се освободят позиции с помощта на добре квалифициран взлом, реплика на дейности, поддръжка от въздуха и тежка техника. Въоръжените сили на Украйна към този момент са направили разминиране на избрани региони.

 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР