Изявлението на Кори Гуд за заплахите към него и неговите

...
Изявлението на Кори Гуд за заплахите към него и неговите
Коментари Харесай

Изявлението на Кори Гуд за заплахите към него и неговите поддръжници

Изявлението на Кори Гуд за заканите към него и неговите поддръжници …Кори Гуд (Corey Goode) е откривател, създател на есета и изявления, свързани със скритото знание и тайните тематики.По-долу ви представяме общественото изказване на Кори Гуд, във връзка неговия отговорът на погрешни изказвания и голям брой несполучливи опити за злонамерена клюка:Скъпи другари!Бих желал обществено да се обърна към вас, във връзка последните изявления в нашата общественост. А точно за обстоятелството, че аз, както се твърди, съм лидер на рисков фетиш, чиито планове включват унищожаването на живота на хората …Нека незабавно кажа, че нищо не може да бъде по-далеч от истината. Това може да бъде доказано от хилядите почитатели, които срещнах, и с които бях по време на събитията през последните няколко години.
Има хора, които даже в този момент ме заплашват и атакуват с ненавист и яд. Те непрестанно се пробват да навредят и да се намесват по някакъв метод в моя живот.Въпреки това, дано публично да заявявам, че не желая никой от моите читатели, слушатели, фенове, почитатели или другари да бъде забъркан, заплашван или под друга форма да бъде упражнявано отрицателно държание по отношение на него. Това е неприемлива форма на държание.Много хора са се опитвали да осъдят активността ми като цяло, като че ли тя е станала част от замърсен и проведен фетиш. Това просто не е правилно.Някои сътрудници от Скритата страна, нападнаха мен и моите последователи. Добавиха гориво към пожарите за тези, които не ме харесват, атакувайки ме в изявления и персонални известия. Част от офанзивите и методите им са, да ни настроят един против различен. Това е един от най-старите трикове от категорията „ разделяй и владей ”.Анонимността в Интернет разрешава доста елементарно, хората да се показват за изцяло разнообразни, от това, което в действителност са. Подобна активност основава голямо комплициране и провокира яд у хората, които усещат, че са цел на тези офанзиви.Въпреки, че към този момент го направих преди този момент, още веднъж ви апелирам да обмислите деликатно публикацията на Глен Грийнвалд, която се появи по време на разкритията на Едуард Сноудън, 24 февруари 2014 г.В публикацията ще видите доста фотоси на същински документи за образование на разузнавачи от Съвместната разследваща група за проучване на заканите (The Joint Threat Research Intelligence Group – JTRIG).Те би трябвало да станат доста по-широко известни до момента. Почти всяка тактика, разкрита по време на това „ приключване на данни “, се употребява в безконечен цикъл от повторения против мен и моите последователи. Прочетете цитата по-долу от публикацията:„ Бих желал да се съсредоточа и да се спра на главната позиция, разкрита от всички тези документи. А точно фактът, че тези организации се пробват да управляват, проникват, манипулират и изкривяват полемиките в Интернет и по този метод да компрометират честността на самия Интернет.Сред главните самоопределящи се цели на JTRIG се открояват две тактики: (1) въвеждане на всевъзможен тип погрешни материали в Интернет, с цел да се подкопае репутацията на задачите, и (2) да употребява обществените науки и други техники за манипулиране на полемиките и онлайн интензивността, с цел да създаде резултати, които се смятат за мечтани. За да видите какъв брой екстремистки са тези стратегии, просто погледнете тактиките, с които се хвалят, с цел да реализиран резултати. А точно: интервенции под „ подправен байрак “ (публикуване на материали в Интернет и погрешно приписване на друг), подправени изявления в блога на жертвата (физическото лице, чиято известност желаят да унищожат), издание на „ негативна информация “ в разнообразни конгреси. “

 1 - Изявлението на Кори Гуд за заканите към него и неговите поддръжници (видео)
Обърнете внимание на аления надпис. Този документ се популяризира измежду организации в Съединени американски щати, Австралия, Канада, Обединеното кралство и Нова Зеландия.

 2 - Изявлението на Кори Гуд за заканите към него и неговите поддръжници (видео)
Скъпа аудитория, откровено ви апелирам да спрете да нападате някого. Надявам се, че дружно можем доста да понижим тези проблеми. Тогава невидимите активи, които са платени за това, ще станат доста по-очевидни. Те съвсем в никакъв случай не излизат с лицата и имената си. По-голямата част от тази работа се прави изцяло анонимно. Най-голямото наслаждение им доставя, в случай че съумеят да убедят хората да одобряват сходни причини и да ги популяризират по-нататък.Гледайте изявление на Дейвид Уилкок с Кори Гуд – Reunion 2019:
Дейвид Уилкок и Кори ГудТвърдо имам вяра в кармата и ви апелирам да се доверите на действието на този повсеместен закон, а не да полагате старания, с цел да се опитате да вземете този закон в свои ръце, с борба, насмешки и т.н.Ако започнете да атакувате другите, вие се включвате в същата тактика за „ делене и ръководство “, която е толкоз мечтана от Скритата страна. Моля, в името на положителното и триумфа на моята задача, направете свои лични проучвания и не предавайте сляпо неоправдани злословия и клюки.Ако смятате, че имате право, потърсете градивен метод да изразите опасенията си по отношение на манипулирането на общността, без да атакувате или унижавате другите. „ Не хранете троловете! “. Ако Скритата страна желае да притегли вниманието, просто не им доставяйте такова наслаждение.Искрено съм уверен, че единственият метод да разгадаем обстановката на планетарно равнище и да се задържим на най-положителната времева линия, е да се издигнем над непрекъснатия негатив и да не даваме живота си, мислите и дейностите си за това.Наред с горното, бих желал да разсея разнообразни легенди, които циркулират от известно време. Поради тази причина аз върша това обществено изказване.Противно на разнообразни обвинявания, нямах желание да ставам обществена персона. Опитах се да остана неизвестен човек, споделящ информация.Бях обществено изложен от човек, който е ранен последовател на YouTube. Той искаше да направя изявление пред камера и когато отхвърлих, разгласява цялостното ми име в Интернет и видеоклипове. Може би се е ядосал или е желал, по този начин или другояче, да ме принуди да върша изявление.Никога до тогава не се бях натъкнал на силата на всеобщото схващане на доста хора, анализиращи всяка минута от живота ми, ангажирани в търсене на документи и проучване на цялата налична информация за мен.Това ме накара да направя сложен избор – персонално да приказвам за прекарванията си.Почти незабавно, откакто „ пристъпих “ напред и станах обществена персона, започнаха да се случват разнообразни плашещи и доста заплашителни събития.Това включваше планове за отравянето ми от някой, който се пробва да ме напие на летището. Изглеждаше, че хората, които паркират покрай къщата ми, ме следят. Къщата ми е била претърсвана, като вратата очевидно е била разрушена.През нощта, в прозорците на стаята на децата ми, се появяват светлинни импулси, които мощно ги плашат. Клапаните за маркуча за вода бяха отваряни през нощта и водата наводни къщата.Военен хеликоптер Chinook обикаляше тъкмо над задния ми двор, до момента в който не излязох на открито. Един от водачите ме гледаше непосредствено, преди да стартира да обикаля къщата. Успях на го фотографирам.
Веднъж излязох в задния двор със сина си и видях зелените лазерни светлини на гърдите си.„ Те “ се обаждаха на Службата за протекция на детето в опит да вземат децата ми, потвърждавайки, че аз съм водач на „ рисков фетиш “, и че децата ми са изправени пред „ непосредствена опасност “.Бях упрекнат от неправителствена организация в Организация на обединените нации, профилирана в култовете. Колегата ми беше застрашен и шест дни откакто подцени опасността, на колата, която жена му шофираше, се оказа с развалени спирачки.През октомври 2018 година, в името на нашата сигурност и сигурността на тези, които възнамеряваха да участват на срещата, трябваше да откажем да проведем Конференцията в Колорадо.Моля, прочетете публикациите и вижте видеоклиповете по-долу. Ще разберете сложността и координацията на акцията за офанзива против всеки човек, обвързван с мен.След като се срещнах в хотел, където бях отседнал, с съответни хора от Конференцията по аеронавтика, се разболях тежко. Започнах да бълвам черна слуз и се наложи да ме одобряват в отделението за незабавна помощ.
Кори ГудВ същото време, с появяването на голямо количество информация от благонадежден източник, наричайки себе си Q Anon, доста от инсайдерските пророчества, които предавам от 2015 година за идното откриване и провалянето на Скритата страна, станаха доста по-известни.Този феномен стартира през октомври 2017 година и притегли публичен интерес, който надалеч надвиши моето равнище. Корпоративната медийна цензура на тази и друга противоречива информация в никакъв случай не е била по-сурова.Човек би трябвало да се запита, в случай че тази „ погрешна “ информация не заплашва лицата, които са на власт, тогава за какво виждаме толкоз колосални старания, ориентирани към дискредитиране на тези познания?Четете още: Кори Гуд: Дори и не подозирате! В Космоса се води огромна война (част 1) В допълнение, Уилям Томпкинс (William Tompkins) се появи и удостовери колосалния размер информация, която „ отпътува “ по време на Втората международна война, която показах по самостоятелен и открит метод.Д-р Майкъл Сала е написал цели книги за тези кореспонденции. Появили са се голям брой публикации и видеоклипове от разнообразни откриватели.През интервала, когато бяхме подложени на голям брой брутални закани и офанзиви на нашия кръг, Томпкинс трагично напусна.Всичко това провокира забележителен публичен интерес, появяването на нови почитатели и за жалост, заплаши фамилията ми и мен.Моите показания по програмата „ Разкриване “ шокираха уфологията до самите й основи. За страдание трябваше да „ платя “ за това.Когато станах обществено притежание и видях милиони хора, доста почитатели станаха помощници и доброволци. Те бяха изцяло наясно с непрекъснатите и брутални закани, с които се сблъсквах.Поради продължаващите офанзиви и диспути, скоро ще трансферира множеството от своите медийни връзки на лицето, отговорно за връзките с обществеността, защото ми е прекомерно мъчно да се оправя самичък с това.Бях хвърлен в този свят без подготовка или някакъв действителен опит в публичните връзки. Определено, през годините позволих неточности в реакцията си на някои от координираните офанзиви. Извинявам се за това.Преди малко повече от две години, групата стартира акция за систематична и координирана офанзива против мен и всички, свързани с моя екип. Ние дадохме на тази група името Тъмния Алианс (Dark Alliance), с цел да я разграничим от Алианса, който работи в най-хубавия интерес на човечеството, парадира и унищожава Скритата страна.Освен това, и това е доста значимо, не искахме да им дадем пряк достъп до нашата публика и всичко обвързвано с нея, споменавайки имената им, които използваха. Това е обща тактика за хората, които желаят да бъдат съперници.Също по този начин, името Тъмния Алианс отчасти се появи като реакция на някои човеци, в границите на група, която даде на мен и моите почитатели прякора Blue Chicks Cult.Когато започнаха офанзивите, преди повече от две години, аз трябваше да отвръщам на тези брутални акции основно самичък, до момента в който доста от моите последователи ги следиха в потрес.Втората координирана акция от офанзивите на Тъмния Алианс стартира предходната година. Някои хора, които ме нападнаха, влязоха в контакт с най-големите групи във Фейсбук, админи и модератори на групи, които разпространяваха погрешна и унизителна информация за мен.Когато се случиха тези офанзиви, не можах да се защитя обществено, поради идно правосъдно дело. Виждайки, че не се пазя, този път доброжелателните последователи започнаха да се сплотяват, с цел да ме пазят обществено. Те изпитваха потребност да ме защитят, освен от акцията за злобната клюка, само че и от това, че получавам смъртоносни закани.За моя отбрана, те избраха да се възползват от Първата корекция, отбрана посредством потребление на блогове, видеоклипове в YouTube и политическа ирония, създавайки разнообразни мемове за разпространяване в Интернет.От време на време, ми посочваха тези мемове, на които нормално реагирах със смях.

 Кори Гуд
Кори ГудСега обаче, би трябвало да се подчертае, че такива поддръжници са се трансформирали в самоуправляващи се субекти, работещи с непрекъснати старания.Дори не съм наясно с доста от подхванатите стъпки. В резултат на това, бях упрекнат, че управлявам, провеждам и употребявам докинг акцията, посредством която се получава спорна информация за разнообразни лица и е оповестена в Интернет.Различни персони в мрежата твърдяха, че разрушителните изказвания са написани от мен. Те пренебрегваха или отхвърляха действителни доказателства и причини, които са се появили сами.За протокола: значимо е да се означи, че хората от групата за поддръжка се считат за самоорганизирани. Те не са свързани с тази група и нито Роджър Ричардс, нито някой различен от моя екип, въздейства върху нея. Всичко се случва без насила, принуждение или негативност от моя страна. Те ще пристъпят напред и ще свидетелстват, че това е правилно.Някои от тях към този момент са били помолени да свидетелстват законно, че явно са оживели, до момента в който са се занимавали с оперативни лица на Тъмния Алианс и обвързваните с него страни.Важно е да се означи, че даже откакто тези лица предоставиха на моите юристи и мен документирана информация, сочеща, че не съм взел участие в докинг и други негативи, групата на Тъмния Алианс, се опита да изопачи информацията и да обърка публичното мнение, посредством неправилна тълкования на сякаш откритата информация. В някои случаи, те изфабрикуваха доказателства против тези, които са свързани с мен, в това число подправени дипломи, дублирани телефонни позвънявания, които в никакъв случай не са се случвали, и записи на обвинявания, които сякаш съм отправил. Всичко това се вписва идеално в границите на тактиките JTRIG, разкрити в документите на Сноудън.Моля, гледайте цялото видео по-долу и ще разберете същността на протичащото се. Един от хората, които оферират на юристите ми юридически доказателства за хипотетичните им контакти с Тъмния алианс. Има множеството правни доказателства, предадени от юристите ми, удостоверяват противоположното.Фенове и последователи, тези, които желаят да ме пазят обществено, в този момент е явно, че трябваше да изградя разнообразни общи линии за защита. За страдание, в предишното не можех да го върша законно, заради аргументите, които моите юристи обсъждаха с мен.Ето за какво, бих желал да се извиня за възможни вреди, породени от оперативните лица на Тъмния Алианс, които настояват, че са мои „ почитатели “, същински почитатели, помощници, защитавайки ме сякаш от непрекъснатите, безчет погрешни изказвания, измислени от Тъмния Алианс.Наясно съм с съществуването на доста различия и спекулации, само че апелирам, знайте, че не беше мое желание да навредя на някого в общността. Не съм молил никого да навреди на някого. Има правни проблеми, затова аз не мога да бъда толкоз съответен, колкото бих предпочел, заради вероятността за бъдещи правосъдни каузи.Изглежда обаче, че по-голямата част от негативността е дело на един субект, който е извънредно противодействуващ към мен и хората, които ме съставляват в правни разногласия. Този човек се оказа извънредно безхаберен, изпращайки осведомителни пакети до доста членове на нашата общественост, без да крие имената си под псевдоними.С течение на времето, информацията се актуализираше непрекъснато. Само последната „ порция “ беше изпратена до 27 разнообразни изтъкнати членове на нашата общественост, без да пази или скрива същинската еднаквост на изпращача.За страдание, целият набор от данни, от десетки и десетки страници, в този момент ме упреква. Сякаш съм поръчал, насочил и улеснил тяхното „ освобождение “.Това не е по този начин.Този човек, който направи това, разпространяваше данните и навлизаше в групи, които се пробват да ми оказват помощ. Но, самите данни по никакъв метод не идват от мен или от някой, обвързван по някакъв метод с мен.Повтарям, изисквам следното от моите почитатели и доброволци: апелирам, въздържайте се да ме защитавате посредством негативизъм. Ако желаете да отговорите на порочни акции на клюка, апелирам, направете го посредством позитивни мнения или свои лични блогове или видеоклипове, които разказват за какво подкрепяте цялостното откриване и какво се пробвам да направя.Отговорете на негативните изявления и туитове с позитивно известие. Негативността ще бъде заглушена от вашите доброжелателни отговори.Намерението ми е: да разкрия по кротичък метод другите прекарвания, които са ми се случили, за откриване. Да дава информация от разнообразни групи на Алианса, които работят за освобождение на нашата планета.Искам откровено да благодаря на моя екип, асистенти и техните фамилии. За тяхната заслуга, че те избраха да продължат да ме поддържат в работата ми, макар клеветническата и злобна гласност, при несполучливите опити да повредят нашите професионални връзки.Също по този начин, изричам откровената си признателност към всички отлични експерти към мен сега. Оценявам всичко, което сте създали, с цел да подкрепите мен и фамилията ми в тези необикновено сложни моменти.Трябва да благодаря и на брачната половинка си Стейси и децата ми, че остават мощни. Тъй като, поради моите обществени изявления по Програмата за откриване – не мога да го изразя по-добре – те минаха през пъкъла!В умозаключение бих желал да кажа, че с цел да разкрием и прекратим вътрешната битка по кротичък метод, би трябвало да идентифицираме и преодолеем тактиките, употребявани по отношение на нашата общественост. В риск е здравето и сигурността на цялата ни планета.Ще направя всичко допустимо да продължа да работя с обич, почтеност и почтеност, и чакам същото от всички, които са част от това придвижване.С почитание, Кори Гуд.Като четец на HiddenTruth, Ви каним да се присъедините към общността на HiddenTruth.site в формалните Facebook групи и страници, с цел да обсъждате загадки, просвета и настоящи въпроси с мислещи хора от целия свят.
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР