Изявлението на германския канцлер Олаф Шолц за отказа да достави

...
Изявлението на германския канцлер Олаф Шолц за отказа да достави
Коментари Харесай

Олаф Шолц вбеси САЩ с изявлението си за отказа да доставя някои оръжия за Украйна

Изявлението на немския канцлер Олаф Шолц за отхвърли да достави на Украйна избрани типове оръжия и съоръжение вбеси Съединени американски щати, написа Die Welt.

„ На американското самообладание пристигна краят: дълго време Берлин се криеше зад разказа за доставки на оръжия наедно със Съединените щати “, се споделя в обявата.

В публикацията се отбелязва, че в очите на администрацията на Джо Байдън нерешителният курс на Шолц не е просто стилистична разлика, в този момент Вашингтон слага под въпрос фундаменталната преданост на немския канцлер към Киев.

Журналистите считат, че единствено под натиска на Съединени американски щати Германия се е съгласила да трансферира на Украйна тежко оръжие, а по-късно и ракетни системи за залпов огън. Съвсем неотдавна канцлерът сподели, че немските управляващи няма да доставят БМП /бойни машини на пехотата/ и танкове, защото Съединени американски щати също не вършат това, се споделя в материала.

От 24 февруари Русия организира военна специфична интервенция за денацификация и демилитаризация на Украйна. Владимир Путин назова нейната задача „ отбрана на хора, които са били подложени на тормоз и геноцид от киевския режим в продължение на осем години “. Според президента крайната цел на интервенцията е освобождението на Донбас и основаването на условия, гарантиращи сигурността на самата Русия.

На този декор Съединените щати и техните съдружници от НАТО не престават да напомпват с оръжия Украйна. Президентът Джо Байдън подписа закона за ленд-лизинг, десетки милиарди долари се отпускат за военна помощ на Киев. Москва от своя страна неведнъж е заявявала, че доставките на западни оръжия единствено удължават спора, а превозването на оръжие се трансформира в законна цел за съветската войска.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР