Изявлението на държавния глава е емоционална реакция. В Конституцията подобна

...
Изявлението на държавния глава е емоционална реакция. В Конституцията подобна
Коментари Харесай

Горанов: Емоционалните реакции на политикът Радев са негово право

Изявлението на президента е прочувствена реакция. В Конституцията сходна преценка на българския президент не съществува. Личната омраза сред двама души не може да наруши рамките на Конституцията. Това съобщи пред публицисти в Народното събрание финансовият министър Владислав Горанов  Владислав Горанов Владислав Иванов Горанов е министър на финансите. Роден е на 30 април 1977 година През 1999 година приключва във връзка вчерашното изявление на Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на, в което разгласи, че смъква доверието си от държавното управление.

На въпрос сред кого е персоналната омраза Горанов изясни - "единият гонен, другият без доверие ".

Борисов с коментар за изказването на Радев: Който желае да атакува, да продължава

"Днес даже министър Емил Караниколов участваше във конгрес с японски вложители под егидата на българския президент. Моята позиция е, че ще продължа институционално да вземам участие във всички формати на българския президент, а прочувствените реакции на политикът Радев са негово право “, сподели още финансовият министър.

"Всички взаимоотношения сред Министерския съвет и президентството би следвало да продължат във типа, в който са били до момента, а политическите оценки на участник в политическия живот са си негово персонално право ", заключи Горанов.

За към 500-те млн лева, непостъпили такси в страната от хазарт, финансовият министър съобщи, че в случай че се откри персонално негова виновност или подготвеност по закона за хазарта, отговорността освен, че ще бъде поета, тя ще се сведе и до различен вид отговорност.

"Ако съм знаел, не бих го позволил ", безапелационен бе той.

Горанов чака опозиция против въвеждането на еврото у нас. По-рано през днешния ден от Политическа партия "Воля " оповестиха, че оферират референдум за еврото.

ВОЛЯ желае осъществяване на референдум

"Тази тематика ще се развива като драматургия в българското общество от доста хора, които желаят да попречат да затвърдим геополитическия си избор, счита финансовият министър. Ние ще продължим с напъните си да влезем във все по-тясна интеграция със институциите на Европейски Съюз, с цел да не сме страна на "втора скорост ", разкри Владислав Горанов  Владислав Горанов Владислав Иванов Горанов е министър на финансите. Роден е на 30 април 1977 година През 1999 година приключва.

"Спекулациите би трябвало да бъдат прекъснати точно посредством присъединение към еврозоната ", счита още финансовият министър.

Йордан Цонев: България продължава пътя си към еврото

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР