Изявление от адвоката на г-н Салмънд потвърждава, че неговият приемник

...
Изявление от адвоката на г-н Салмънд потвърждава, че неговият приемник
Коментари Харесай

„Денят на разплатата“ идва за шотландското правителство в съдебни дела, предупреждава Салмънд

Изявление от юриста на господин Салмънд удостоверява, че неговият правоприемник Никола Стърджън и някогашният непрекъснат секретар Лесли Еванс са посочени измежду упрекнатите в „ корист “.

В изказване, публикувано до медиите, господин Салмънд сподели, че по време на „ безхаберната работа “, която включва правосъден обзор, углавен развой и следствие в Холируд, той „ е споделил моите думи в съда или пред Parliament ” и ще продължи да го прави.

Г-н Салмънд – който беше първи министър сред 2007 година и 2014 година – беше разследван от шотландското държавно управление, откакто две тъжби от чиновници бяха подадени според нова процедура за тъжби, която включваше някогашните министри.

Разследването беше счетено от правосъден надзор за „ опетнено с явни пристрастия “, откакто шотландското държавно управление призна провалянето и вследствие на това господин Салмънд получи £512 000.

Той добави: „ Въпреки констатациите на лорд Пентланд в Сессионния съд, че държанието на някогашния непрекъснат секретар и нейните чиновник...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР