Изявление на ГЕРБ: Ще се стремим към съгласие в парламента

...
Изявление на ГЕРБ: Ще се стремим към съгласие в парламента
Коментари Харесай

Изявлението на ГЕРБ: Ще се стремим към съгласие в парламента и мир в страната


Изявление на ГЕРБ: Ще се стремим към единодушие в Народното събрание и мир в страната. Единството и мирът ще са в основата на позицията на коалиция ГЕРБ-СДС по всички въпроси в този парламент. Ние ще се стремим тук да има единодушие, а в страната да има мир. Това съобщи ръководителят на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова в речта си при откриването на 48-ото Народно заседание.

Държавата се намира в толкоз сериозна обстановка, че не можем повече да си позволим дребнави разногласия, хлапашки борби за превъзходство и обиди и клюки към политическите съперници. Нито пък популизъм, граничещ с съзнателно подтикване на страната към банкрут, а обществото към безредица, добави Атанасова, представена от .

„ Истината през днешния ден е една – и е неприятна. След три служебни държавни управления и едно седеммесечно на четворната коалиция страната ни не е в положение да си заплаща сметките. Предприятията са застрашени от фалит. Хиляди семейства са изправени пред риска от внезапно обедняване. Днес няма доста разновидности. Единственото, което би трябвало да мислим, е по какъв начин да надигнем страната на крайници ”, добави тя.
Очаквайте още детайлности!
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР