Изящната актриса Симона Халачева, която гледаме на сцената на театър

...
Изящната актриса Симона Халачева, която гледаме на сцената на театър
Коментари Харесай

Актрисата Симона Халачева: Изкуството винаги оцелява!

Изящната актриса Симона Халачева, която гледаме на сцената на спектакъл „ София “ в разнообразни постановки (и чакаме момента, в който това  още веднъж ще е възможно), се пробва да гледа позитивно на изолацията, в която сме сложени всички. Следим и фотографиите, които прави и които скоро показа в независима галерия. И макар че фотосите й за сериала „ Откраднат живот “ не престават, тя най-сетне е намерила време да стартира нови неща. Неща, за които до момента по този начин и не й е оставало време. И поучава всички да създадат нещо потребно за себе си.

Как приемаш въвеждането на изключително състояние в страната? 

Симона : Здравето е нещо скъпо, колкото и да ми липсва свободата, избирам да стисна зъби за няколко месеца!

Крайност ли е прекъсването на културния живот?  

Симона : Културният живот не може да бъде спрян. Доказателство са всички различни форми на изкуството, които съумяват да си проправят път до домовете ни.

Но пък в този момент имаме възможност да гледаме неща онлайн.

Симона : Да, това е едно от многото положителни неща, които вървят редом с пандемията. Гледам доста спектакъл, виждам късометражни филми, виждам балет. Това са доста скъпи неща, до които надали бихме могли да се докоснем при други условия.

Как ще се отрази рецесията на артистите?

Симона : Никак не желая да се концентрирам върху това. Каквито и да са, ще се оправим! Изкуството постоянно оцелява!



Как минават твоите дни в интервал на изолираност?

Симона : Все още работя, фотосите на сериала „ Откраднат живот “ не престават. Прекарвам повече време в проучване на лабораторната работа във фотографията, доскоро си поръчах китара. Нещо което постоянно отсрочвам, тъй като нямам време. Гледам доста сериали, диря нова музика... Засега не се окайвам.

Кое най-вече ти липсва от интервала преди нея?

Симона : Театърът ми липсва повече от всеки път! Но най-вече фамилията и приятелите ми!

Как да преминем по-пълноценно през тези дни?

Симона : В момента имате време за себе си, наслаждавайте му се! Правете физически извършения, подобрете кулинарните си умения, гледайте филми, онлайн спектакъл, открийте някоя нова музикална група или реализатор, пишете, рисувайте, направете всичко, за което не сте имали време. В интернет е цялостно със всевъзможни онлайн курсове, в никакъв случай не е късно да научите и някой нов език! 

 
Силвия Петкова: Крайност е всичко, което се случва, само че задачата си заслужава

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР