Извратеният сериен убиец Леви Белфийлд е започнал да рисува в

...
Извратеният сериен убиец Леви Белфийлд е започнал да рисува в
Коментари Харесай

Сериен убиец стана художник в затвора

Извратеният сериен палач Леви Белфийлд е почнал да рисува в пандиза, а също по този начин прави и доста положителни картички за съкилийниците си, написа Мирър.



Известният палач, чиито жертви включват ученичката Мили Доулер, също по този начин изиска от управата цветни моливи, с цел да може да прави произведения с по-голям мащаб.




Картините варират от злокобни скици до флорални претекстове, включват мъж, който държи чадър, ваза цялостна с цветя, човек, който чете вестника на тоалетната и странна черно-бяла схема на непозната къща.




50-годишният палач дава рисунките си като дарове на сътрудниците си пандизчии в пандиза в Уейкфийлд, в това число и на " най-хубавия си другар " Джон Уорбой, прочут също като изнасилвача от черното такси, за който се счита, че е нападнал над 200 дами.



Белфийлд промени вярата си, откакто беше наказан за убийството на 13-годишната Мили Доулер, която отвлече на път за у дома от учебно заведение преди 16 години.



Той към този момент е бил зад решетките за убийството на Марша Макдалън, 19-годишна, през 2003 година и на Амели Делагран, 22 година, и на опита за ликвидиране на Кейт Шеди, на 18 година, през 2004 година

Той излежава няколко доживотни присъди дружно с някои от най-известните английски ислямистки терористи, в това число несполучливия бомбаджия Осман Хюсеин и килъра на боеца Лий Ригби - Майкъл Адеболаджо.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР