Извратен водач на култ за края на света, който бил

...
Извратен водач на култ за края на света, който бил
Коментари Харесай

Перверзен водач на мъртвешки култ пробвал да забремени 8-годишна, искал да си свият семейно гнездо

Извратен лидер на фетиш за края на света, който бил „ женен “ за 8-годишната щерка на собствен почитател, получи оптималната присъда за повторно. Самуел Шафер от американския щат Юта направил самопризнания по обвиняванията в содомия с дете, оповестява „ Мирър “.

Той получил спомагателни 15 години към предходната си доживотна присъда за обезчестяване от първа степен на дете и принуждение над дете втора степен.

Шафър признал, че се надявал да сътвори семейство и да остарее дружно с жертвата си, която считал за своя „ младоженка “.

„ Искрено имах вяра, че бракът с дете е вярно нещо, обещано от Бог. Видях последствията от това, което стана и в този момент знам, че трябваше да го върша “, сподели Шафър пред съда. „ Но откровено имах вяра по това време, че тази процедура е вярна “, добави той.

34-годиният мъж е самопровъзгласил се лидер на фетиш, наименуван „ Рицарите на кристалното острие “. Той и различен член на сектата – Джон Алвин Колтрап, били женени за малолетните дъщери на другия.

Миналата година дамата на Колтрап сигнализира, че той е отвлякъл четирите им деца, откакто изгубил в съда борбата за правата над тях. По-късно те били открити – две в отдалечена сглобяема къща, а а другите две скрити в бидони за вода. Шафър е арстуван през декември по обвиняване за похищение.

Колтрап също се признал за отговорен за содомия с деца и за двуженство и чака присъда на 8 август. Преди седмици беше разпознат трети почитател на извратения фетиш, който ще бъде съден за принуждение над дете.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР