Извратен секс със задушаване води до смъртта на 23-годишната Албина

...
Извратен секс със задушаване води до смъртта на 23-годишната Албина
Коментари Харесай

Стюардеса умира от секс

Извратен секс със задушаване води до гибелта на 23-годишната Албина Мухаметзянова, оповестяват съветски медии.

Безжизненото тяло на младата жена е намерено потопено на половина във ваната на хотелка стая в Москва. Там тя отсяда с 25-годишното си гадже Никита Енин. По време на извратените секспози Никита задушава младата брюнетка. След това слиза на рецепцията, заплаща за още една нощ и бяга.

В продължение на два дни, Никита се крие в гора наоколо до мястото на убийството. Опитва да се самоубие, а когато полицията го задържа, атакува с нож един от униформените.



Албина, която неотдавна е била стюардеса, заработвала в допълнение и в стриптийз клуб. Там тя се среща и с бъдещото си гадже и палач Никита. Енин очевидно хлътва съществено по Албина, тъй като продава наследственото си жилище. С част от парите той изплаща гаджето си от клуба, в който танцува полугола. Остатъкът харчи за няколко месеца,з а да я затрупва със скъпи дарове.

От два месеца Албина лети с „ Флай Еърлайнс “ и при всяко кацане в Москва те се срещат във съдбовния за момичето хотел край летище „ Внуково “.

След задържането, килърът признава виновността си и не оспорва ареста. Адвокатът на Никита споделя, че той не си спомня детайлности от съдбовния ден.

View this post on Instagram
ПрактикаСегодня побыла в функции старшего бортпроводника

A post shared by (@albinchic1996) on Sep 18, 2018 at 3:21am PDT

View this post on Instagram

A post shared by (@albinchic1996) on Mar 3, 2018 at 8:44pm PST

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР