Изводите за състоянието на АМ Струма са некоректни и силно

...
Изводите за състоянието на АМ Струма са некоректни и силно
Коментари Харесай

От АПИ оспорват за опасни участъци по АМ Струма

Изводите за положението на Автомагистрала " Струма " са неточни и мощно пресилени . Това оповестиха от Агенция " Пътна инфраструктура " малко откакто от Института за пътна сигурност обявиха, че при тях има над 15 сигнала за нарушавания в пътната настилка, означаването, табелите и сигнализацията на автомагистралата.

Пътната сигнализация в сектора сред 16-ти и 17-ти километър на Автомагистрала " Струма " е според одобрения проект за организация на движениет о, пишат от АПИ.

Припомняме, един от сигналите на ИПБ беше за неверно сложени табел и при км 15+000 до 18+900 . От АПИ оспорват единствено сигнализацията сред 16-ти и 17-ти километър на Автомагистрала " Струма " .
 Над 15 сигнала за нередности на Автомагистрала
Над 15 сигнала за нередности на Автомагистрала " Струма " получени в ИПБ

Опасност от верижни произшествия, объркващи знаци и фалшив път

За правата от км 0 до км 19 на Автомагистрала " Струма " /бившата Автомагистрала " Люлин " / има издадено позволение за прилагане от 2011 година и инсталираните пътни знаци са според одобрения проект . Участъкът е признат от приемателна комисия с Акт 16, изясняват от пътната организация.

Отсечката след пътен възел " Даскалово " е с характерности на автомагистрала , само че заради това, че към момента не са завършили отчуждителни процедури, е авто път, изясняват от АПИ. Сега тази права е част от път I-1 /Е79/.

Скоростта в този сектор ще може да бъде изменена след като приключат отчуждителните процедури и трасето има статут на автомагистрала .

Скоростта на придвижване в региона на 88-ти километър на Автомагистрала " Струма " е понижена до 90 км/ч за повишение сигурността на придвижване.

Екипите на АПИ непрекъснато следят секторите и подхващат дейности за възлагане на нужните действия по гаранционното обслужване на трасето. Установените недостатъци ще бъдат изпълнени за сметка на изпълнителя до края на септември, твърдят от пътната организация.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР