Извиканият на разпит областен шеф на ГЕРБ-Пловдив Георги Мараджиев поиска

...
Извиканият на разпит областен шеф на ГЕРБ-Пловдив Георги Мараджиев поиска
Коментари Харесай

Разпитваният активист на ГЕРБ иска да стане вътрешен министър

Извиканият на разпит регионален началник на ГЕРБ-Пловдив Георги Мараджиев изиска от Борисов след успеха на изборите да бъде назначен за вътрешен министър за 6 месеца, с цел да опише играта на " сегашната милиционерщина ".

След ареста на водача на най-голямата опозиционна партия в България, господин Борисов, репресиите и изчегъртването на симпатизанти на ГЕРБ, кметове, регионални координатори и жители продължава, съобщи кметът на община Стамболийски след разпита.

По думите му страхът от покачването на доверието към ГЕРБ е толкоз огромен, че още веднъж са в ход Икономическа полиция и родната милиция.

" Минаха месеци от митингите на жители в Ново село против произвола на Икономическа полиция Пловдив и шефа на районно управление (на МВР) Стамболийски по време на навлизане в домовете и офисите на хората, само че те не са не запомнили! ", сподели той.

" Не редовите служители на реда и момчетата от Икономическа, които не знаеха за какво са там и се срамиха от това, което ги караха да правят! Техните партизански командири не са не запомнили, че някой им попречи да газят законите! И още веднъж над 10 индивида получаваме призовки, дори по два пъти за разпити ", добави Мараджиев.

" Да бъдем смачкани! Унизени! Сдъвкани! Да ме сготвят за възпрепятстване на полицейска акция, да има полицейска акция, да има досъдебно произвеждане. Да бъда свален като кмет на община, с цел да не преча на следствието. Задачата е ясна! ", отсече той и добави:

" Мараджиев пречи доста. Чрез Икономическа полиция, посредством редица доноси и погрешни сигнали да го пречупим и да му затворим устата с редица каузи! "

" Да го изчегъртаме и си решаваме проблемите в област Пловдив. Ама нали ви споделих, че да изчегърташ някого не е елементарно. Излизат мазоли. И след това се пукат и доста боли. Нашата болежка ще е нищо по отношение на спуканите мазоли на някои натегачи ", добави той.

" А, то колелото се върти и стъпва на всяка спица. Никога нищо не съм желал от ГЕРБ. Сега обаче ще желая! Обръщам се към господин Борисов. Знам, че предварителните избори предстоят и ще ги спечелим " сподели Мараджиев.

" Едно желая от Вас и от партия ГЕРБ. Назначете ме за министър на вътрешните работи, но не за дълго. Само за 6 месеца! Да поработя, както аз си знам! В изгода роду! Не за 600 или 800 дни. Само за 6 месеца! Пък след това да пристигна различен. Дайте ми лост и опорна точка и тогава ще я прекатурна тази милиционерщина, както прекатурнах Пловдив област ", приключи той пред БЛИЦ.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР