Известното италианско трио Il Volo идват за трети път в

...
Известното италианско трио Il Volo идват за трети път в
Коментари Харесай

Il Volo гостуват на Пловдив през 2020

Известното италианско трио Il Volo идват за трети път в България, само че този път ще гостуват на Пловдив. Концертът им ще бъде на 13 юли 2020 година в Античния спектакъл.
Тримата италианци идват с нова стратегия " 10 years ", събрала най-хубавото от 10-годишния им успех по международните подиуми. Концертът, който ще видят пловдивчани, е част от международното им турне, което отдава респект на тримата неповторими реализатори, чийто гений надвишава националните граници, и които са продали милиони копия на албуми и са покорили върховете на международните ранглисти.
Турнето " 10 years " стартира през септември 2019 с величествен концерт в " Арена ди Верона ", продължи в Латинска Америка – от Мексико до Бразилия, където Il Volo имат хиляди фенове, а през 2020 ще обиколи 12 щата в Съединени американски щати.
От 2009 година до момента тримата млади музиканти са изнесли повече от 300 концерта в 210 града на трите континента. Пяли са в най-прeстижните зали като " Роял Албърт Хол ", Radio City Music Hall в Ню Йорк, " Арена ди Верона " в родната им Италия. Над 2 милиона фенове са посетили техните концерти. Издали са пет студийни албума с платинен статус и имат две номинации " Грами ".

Аплодирани са по целия свят поради младежкото обаяние на сцената, неповторимите им гласове и певческо майсторство, равно на най-големите типичен реализатори. Неслучайно ги назовават " момчетата с благ гласове " и ги дефинират за наследници на тримата тенори. А самият Пласидо Доминго е техен наставник, вдъхновител… и почитател.
Макар и единствено на по 25, към този момент 10 години Il Volo разнасят по света хубостта на класическата музика, обичайна опера и италианското belcantо. Самите те споделят, че желаят да покажат непреходността на класическата музика и да привлекат младежите към нея.
Заради изумителния си гений Джанлука Джинобле, Иняцио Боскето и Пиеро Бароне още като деца са споделяли сцената с величия като Пласидо Доминго, Барбара Стрейзънд, Боно, Карлос Сантана.
А последният им албум " Musica " е следващо доказателство за техния триумф, който не познава граници. Албумът им е в ТОП 10 най-продавани албуми в iTunes в 14 страни (от Малта, Бразилия, Излаел и др.) и второ място в най-продаваните албуми в Япония след " Бохемска рапсодия ".
Концертът на Il Volo ще бъде на 13 юли 2020 година, Античен спектакъл, Пловдив. Билети са в продажба от 17 декември 2019 година в системата на Eventim.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР