Известно лице от ефира на Нова телевизия е съсипан от

...
Известно лице от ефира на Нова телевизия е съсипан от
Коментари Харесай

Мощен хейт се изля върху лице от Нова телевизия след участието му в Черешката на тортата

Известно лице от ефира на Нова телевизия е унищожен от мощен хейт след присъединяване му в " Черешката на тортата ". Зрители са възмутени от характера му, че даже и от външния му тип и даже го съпоставиха с джуджето Тирион Ланистър от " Игра на тронове ". 

Репортерът Красимир Боев може единствено да съжалява, че се появи в кулинарното шоу. Така единствено разгневи огромна част от феновете, които сипят засегнатост след засегнатост по негов адрес. 

Той демонстрира самоирония и даже си направи труда да прочете всички мнения и да извади най-пиперливите, с цел да ги покаже на приятелите си в мрежата. 

" От присъединяване ми в " Черешката " изникнаха забавни заключения. Няма да ми стигне мястото да обобщя всички отзиви на мои почитатели и единствено ще загатна:

Г-жа Маджурова разкрива, че в " Събуди се " очевидно ме държат на мощни успокоителни, само че очевидно в Черешката " съм скъсал синджира ". И най-после обезпокоеното пита: " Няма ли лека форма на Даун "?

Г-жа Димитрова: " Той е доста безочлив. "

Г-жа Вълчанова: " Държанието му е на превъзбуден евнух "...

И още доста, доста, доста

И въпреки всичко най-любимото ми е откритието на господин Анков, че си приличаме с Тирион Ланистър.

Хората издадоха присъдата! Това беше първото и последното ми влизане в кухнята, Галя! Ще ходя по стъпките на моя двойник Тирион ", безапелационен е Краси Боев, написа " Блиц ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР