Известно е името на късметлията, които печели двойна покана за

...
Известно е името на късметлията, които печели двойна покана за
Коментари Харесай

Кои е първия печеливш в играта "Mamma Mia! Отново заедно"

Известно е името на късметлията, които печели двойна покана за мюзикъла Mamma Mia! в Софийската опера и балет на 21 юли от 11.00 ч, от първото равнище на играта на " Дневник " и " Форум филм България ", обвързвана с кино лентата Mamma mia! Отново дружно ". В него участваха 131 регистрирани консуматори, а правилните отговори са 126

След чоп, извършен през днешния ден, поканата за мюзикъла отива при urr25570633.

Днес стартира второто равнище на играта, което продължава до 23.59 часа на 22 юли в него ще бъдат разиграни плажна хавлия, чанти, дискове с истинския саундтрак от кино лентата и други (вижте тук).

Ако сте дали правилен отговор в първо равнище - името ви към този момент е включено за жребия след него и ще взе участие и във финалния чоп. Ако сте пропуснали първия въпрос - може да се включите в играта в този момент и при верен отговор ще имате късмет да спечелите премия. Участниците дали отговор правилно на двата въпроса - имат двоен късмет, тъй като името им влиза в листата за жребия - два пъти.

В играта може да взе участие всеки консуматор, регистриран в id.capital.bg. От един профил може да се дава отговор единствено един път във всяко равнище. След като изберете отговор в равнище на играта и натиснете бутона " Отговори " - той се запомня и нямате опция да променяте избора си.

Пълните условия и правила на играта можете да откриете тук.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Mamma Mia! (6)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР