Известно е, че зодиакалният знак, под който човекът е роден,

Известно е, че зодиакалният знак, под който човекът е роден, ...

Трите най-щастливи знака на зодиака.


Известно е, че зодиакалният знак, под който човекът е роден, оказва значително влияние върху неговия характер и съдба. Дарявайки човек с тези или други качества, знакът може да даде щастие или обратно - да направи собственика му дълбоко нещастен.

Интересно е, но има ли наистина щастливи знаци на Зодиака и в какво се изразява щастието, представено от тях?

След като са извършили редица статистически изследвания, учените са идентифицирали три знака, които носят щастие и хармония в живота на своите притежатели.

3. Водолей

Включването на този знак в този списък не е случайно. Факт е, че хората, родени под знака на Водолей:
-имат безгрижно отношение към живота; -не се притесняват поради съществуващи проблеми;-постоянно са привлечени към удоволствията;-не са привързани към едно място;
-не са обременени от липсата на любим човек наблизо, защото винаги имат много приятели и поради това сърдечно-съдовите и нервните им системи са много по-силни от на всеки друг знак на Зодиака.
Не по-малко важен е фактът, че Водолеите са разностранни личности и много контактни и следователно винаги са в търсене на нещо и никога не остават сами. Всичко това прави хората от знака Водолей едни от най-щастливите хора.

2. Лъв

Никой няма да се изненада да види представителите на Лъва в списъка на най-щастливите хора на Земята. И това наистина е така, защото тези активни личности получават буквално всичко, което предприемат. Те са:
-уверени в себе си-самодостатъчни и благородни;-имат широки възгледи и затова винаги има много хора около Лъва;
- могат да се самореализират, умеят да се самоконтролират, а значи и да получават удоволствие от живота.
Освен всичко друго, Лъвовете са истински естети и гурмани, те просто обожават всичко изискано, скъпо и качествено, в живота винаги се стремят да има всичко най-хубаво и обикновено го постигат. Възхитените погледи и ласкателства правят тези личности едни от най-щастливите в света.

1. Близнаци

Първото място сред най-щастливите знаци на Зодиака отива при Близнаците неслучайно. Факт е, че тези хора съчетават в себе си:
-изисканост;-властност;-жизнелюбието на Лъва с безгрижието и общителността на Водолея.
Хората, родени под знака на Близнаци, имат основното качество, което другите нямат - те са абсолютно свободни. Тези хора притежават свободата от комплексите и предразсъдъците, от чуждото влияние и собствените навици. В същото време, според анкетата, Близнаците са хората, които са опитвали в живота си буквално всички удоволствия и са си избрали само това, което им носи неземна радост. Според статистиката повече от 90% от Близнаците се смятат за абсолютно щастливи и са готови да дадат това щастие на другите.

Източник: novini.bg