Известно е, че всяка народност по света си има свои

...
Известно е, че всяка народност по света си има свои
Коментари Харесай

Страшни и извратени секс традиции в някои племена 18+

Известно е, че всяка националност по света си има свои обичаи и традиции. В това число и такива, свързани със половата им просвета. На цивилизования свят му е мъчно да разбере множеството от тях, изключително на племена, оживели и съхранили ритуалите си от незапомнени времена до през днешния ден.

Сред тях като че ли времето е спряло и продължава да върви напред, само че мощно привързано към древността.

Признаваме си обаче, че взаимоотношенията сред мъжа и дамата в някои от по-долу изброените региони на земното кълбо ни накараха да потръпнем от смут и да благодарим, че сме родени в европейска страна, написа woman.bg.
Тибет
Тук се смята за срамно дамите да са девствени. Ако схванат за това в селото, родителите изгонват щерка си от къщата. Поради тази причина самите майки заповядват на девойките да спят с най-малко 20 мъже, "доказвайки ", че са узрели за брак. Понякога нужният брой сътрудници не може да се открие в селото и тогава девойките отиват в прилежащите села, където принуждават мъжете да вършат секс с тях.

И когато се женят, те постоянно не се лимитират до един брачен партньор. Дълбоко залегнала в фамилната традиция на Тибет е братската полиандрия. При нея дамата напуща родителите си, с цел да се омъжи за всички братя от друго семейство. Бракът на братята с една и съща жена подсигурява, че всички те ще останат на своята земя, която ще бъде наследена и от техните деца.
Гуам
Съгласно локалните обичаи на този остров в Тихия океан, на дамите не е разрешено да се омъжват, без да са опознали мъжката обич. Затова там съществува особена специалност - дефлоратор. Мъжете получават пари, с цел да лишават девствеността от младите девойки.
Тробрианди - племе от Тробриандските острови, Папуа и Нова Гвинея
В това племе като че ли нещата са обърнати на назад. Тук се счита, че дамите желаят секс тъкмо колкото и мъжете, а това е повода девойките да стартират да вършат секс от 8-10-годишна възраст, а момчетата на възраст сред 10 и 12 години. Тук "излизането на среща " не се толерира, в случай че към този момент мъжът и дамата не са женени, а събличането си е напряко изчезнало, защото дамите вървят съвсем голи.
Конго
Преди сватбената гала водачът на племето е задължен да лиши булката от девствеността си персонално. Ако не се оправи, тогава е свален и е определен нов, който приключва започнатото.
Съединени американски щати
Едни от най-странните, или по-скоро безсмислени секс закони, са в Съединени американски щати. Не е ясно за какво въобще са били признати и въведени в деяние, само че множеството от тях са в действие и към днешна дата и, постоянно казано, граничат с парадокса.

Така да вземем за пример първата любовна нощ в щата Вирджиния не би трябвало да се прекарва на включена лампа. В град Александрия, щата Минесота, е неразрешено на мъжете да вършат секс с дамите си, в случай че първите имат неприятен мирис и миришат на риба, чесън или лук. В щата Вашингтон е неразрешено на мъж да прави секс с девица, даже и в първата им брачна нощ. В Уисконсин пък мъжът може и да не стреля с револвер, до момента в който партньорката му е в оргазъм.
Сомалия
В Сомалия, както и в редица други африкански страни, в случай че дамата се омъжи, откакто към този момент е спала с мъж, тя се смята за омърсена и от такава обстановка може да излезе единствено по два метода – или да я изхвърлят на улицата като мръсно коте, или да я убият с камъни.

Има и трета опция – в случай че жена съгреши, а по-късно ѝ следва да се омъжи, тя би трябвало да се подложи на тежка и мъчителна гинекологична интервенция – зашиване на девствената ципа. В някои региони, след идването на първата менструация, момичето е длъжно да зашие девствената си ципа. Едва след сватбата, тя може още веднъж да се освободи от конците.
Френска Полинезия
Преди първата брачна нощ момичето би трябвало да прекара в интимни връзки с всички другари и родственици на бъдещия си брачен партньор. Само тогава обичаният ѝ може да я допре.
Остров Кук
Родителите тук утвърждават, даже подтикват дъщерите си да имат колкото се може повече сътрудници преди навършването им на 18-годишна възраст. В противоположен случай, в случай че момичето остане девствено до тази възраст, тя би трябвало да преспи с 30 мъже поред.
Уодабе - племе от Нигер
В това племе е обикновено мъжете да си крадат дамите. Първият брак сред момиче и момче бива уречен, още когато са деца. Условието е те да са братовчеди. И по този начин на годишният празник Геревол, мъжете от Уодабе се обличат в обичайни костюми, поставят обичаен грим в търсене на обичайното – нова жена. Ако новата двойка успее да се измъкне, без мъжът на момичето да ги види, те биват приети от обществото.

Това се назовава брак по обич.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР