Известно е, че световете, които Bethesda има навика да създава

...
Известно е, че световете, които Bethesda има навика да създава
Коментари Харесай

Bethesda публикуваха важна информация за вселената на Starfield

Известно е, че световете, които Bethesda има навика да основава оферират богата история и подтекст, с което вършат тези гейм вселени още по-притегателни за играчите. Starfield няма да е изключение от това предписание и доказателство за това студиото ни даде неотдавна с актуализация на уеб страницата на играта. Там към този момент може да разгледате оповестена времева линия, покриваща събития, датиращи от 280 години преди описаните в играта.

Започвайки от година 2050 (действието в Starfield се развива през 2330), графиката изрежда основни събития, като кацането на Марс и колонизацията на Космоса, минава през достигането на човек до Алфа Кентавър, основаването на „ Обединените колонии “ и Нова Атлантида, както и сформирането на алианса „ Група на свободните звезди “ и началото на конфликтите им с „ Обединените колонии “. Отбелязва се появяването на „ Съзвездие “ и началото на колониалните войни, откриването на истинския Артефакт в архивите на „ Съзвездие “ от Барет и построяването на „ Окото “ през 2328 година.

Bethesda и Microsoft имат големи упоритости за Starfield. Играта е първото автентично (несвързано с някоя от известните поредици, които създава студиото) заглавие за последния четвърт век.

Играта се създава към този момент шест години и ще предложи голям открит свят, богата история, пълностоен ролеви геймплей, прочут от класическите заглавия на Bethesda и задоволително геймплей като размер, както в главната игра, по този начин и от обещаното да излезе след премиерата ѝ в допълнение наличие. Чакането на Starfield е голямо от феновете на работата на Bethesda, като те незабавно лепнаха определение на играта „ Fallout в Космоса “, поради обещанието, че тя ще има всички тези обичани характерности на класическите игри на студиото: богата диалогова система (съставляваща като размер разговора на Skyrim и Fallout 4 взети заедно), типичен RPG геймплей, състоятелни NPC персонажи и забавна история с богато лоно. Това, което е изключение за Bethesda е, че Starfield ще е първата (след Morrowind) игра на студиото, която няма да излезе за платформата на PlayStation. Играта излиза на шести септември за платформите на Windows и Xbox Series X|S.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР