Известно е, че страп-он пенис коланите помагат на жените да

...
Известно е, че страп-он пенис коланите помагат на жените да
Коментари Харесай

Как една жена може да разбере какво е да имаш член

Известно е, че страп-он пенис коланите оказват помощ на дамите да усетят какво е да си от другата страна. Но има и различен тип секс инструмент, допускащ на биологичната жена да усети какво е да има същински член, даже и отвън спалнята, назовава се cock packing. Живеем във времена, в които всеки човек, от всеки пол, може да си има собствен личен член - и да извлича от това какъвто вид наслаждение желае.

Практикуването на cock packing не значи наложително, че дамата желае да стане мъж. Може и да желае, само че може и просто да е любопитна. Също по този начин " пакването " не е наложително да оповестява на отсрещния сътрудник, че дамата с " пениса " желае да играе доминантната роля във връзката. Точно както пенисите, които са прикрепени непрестанно към своите притежатели, пенис-протезите не дефинират половата личност на индивида, а я следват.

Жената може просто да желае да види какво е да живее с член - просто по този начин, за себе си. Може въобще да не желае да бъде с друга жена. Просто да усети. А може вътрешно да се усеща мъж и да търси метод да се приближи оптимално до себеусещането си. При всички положения, " пакването " има своите поддръжници от всеки лагер.

Пенис-протезите в действителност са основани да покажат и другата страна на живота с член. Те са най-вече в нееректирало положение, направени от еластичен реален материал, написа Sexwell. Ако желаете да пробвате " пакване ", ето няколко неща, които да вземете под внимание:
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР