Известно е, че пловдивчанките са най-красивите жени на света, затова

...
Известно е, че пловдивчанките са най-красивите жени на света, затова
Коментари Харесай

Край на мистерията! Стана ясно коя е горещата секси полицайката от Пловдив, заради която десетки мъже поискаха да бъдат арестувани

Известно е, че пловдивчанките са най-красивите дами на света, по тази причина не би трябвало да е изненада, че и измежду органите на реда под тепетата се срещат ослепителни хубавици. Въпреки това на днешното празнично шествие по случай 24 май погледите на мъжката половина останаха приковани от дивна полицайка, написа plovdivtime.bg.

Тя беше натоварена със задачата да охранява регионалния шеф на Пловдив Здравко Димитров и Пловдивския митрополит Николай, които крачеха в челото на колоната. Полицай Елена Тошевска се оправи ослепително и от самото начало следеше зорко по-съмнителните детайли измежду публицистите и публиката. Стоманеният взор и решителната външност, както и револверът на кръста й, респектираха близките.
„ Очарователната Елена Тошевска отново разбуни духовете! Прекрасен човек, майка, жена и другарка! Нежна жена със самоуверено и огромно сърце! “, разяснява нейна другарка, откакто фотосите на прелестната служителка на Министерство на вътрешните работи развълнуваха ценителите в обществените мрежи.
Някои фенове даже се размечтаха какви закононарушения биха могли да извършат в европейската столица на културата, единствено и единствено да бъдат задържани персонално от нея.



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР