Известно е, че мъжките разговори най-често се въртят около казарма,

Известно е, че мъжките разговори най-често се въртят около казарма, ...

Защо жените задължително трябва да мастурбират?.


Известно е, че мъжките разговори най-често се въртят около казарма, коли, футбол и от време на време жени. Женските раздумки понякога включват манджи и обувки, но определено преобладават споделяния за мъже. За секс с тях и за секс без тях. Някои жени са доста отворени, без задръжки и често откровени до бруталност относно интимния си свят, други пък не обичат да разкриват преживяванията с партньорите си. Но когато става въпрос за това да си доставят удоволствие сами, всяка жена би се аргументирала в ползата от самозадоволяването със следните причини:
Мастурбацията е здраве
Тя е едно от най-добрите лекарства. Изцерява безсъние, стрес, безпокойство, менструални спазми, депресия и дори стимулира имунната ни система. Освен това е форма на упражнение, при което се горят калории, въпреки че не може да се сравнява с количеството, което остава във фитнеса, пише Bulnews.bg.
Възбужда въображението
Фантазирането прави самозадоволяването още по-забавно. Поканете във фантазиите си известни актьори, порнозвезди, фризьорът, който всеки месец ви боядисва косата. Поканете когото си искате, защото ще му „причините” един от най-великите оргазми в неговия живот.

Източник: fakti.bg