Известно е, че мъжките разговори най-често се въртят около казарма,

...
Известно е, че мъжките разговори най-често се въртят около казарма,
Коментари Харесай

Защо жените задължително трябва да мастурбират?

Известно е, че мъжките диалози най-често се въртят към казарма, коли, футбол и понякога дами. Женските раздумки от време на време включват манджи и обувки, само че несъмнено доминират споделяния за мъже. За секс с тях и за секс без тях. Някои дами са много отворени, без задръжки и постоянно откровени до грубост по отношение на интимния си свят, други пък не обичат да разкриват прекарванията с сътрудниците си. Но когато става въпрос за това да си доставят наслаждение сами, всяка жена би се аргументирала в изгодата от самозадоволяването със следните аргументи:
Мастурбацията е здраве
Тя е едно от най-хубавите медикаменти. Изцерява бодърствуване, стрес, безпокойствие, менструални конвулсии, меланхолия и даже подтиква имунната ни система. Освен това е форма на упражнение, при което се горят калории, макар че не може да се съпоставя с количеството, което остава във фитнеса, написа Bulnews.bg.
Възбужда въображението
Фантазирането прави самозадоволяването още по-забавно. Поканете във фантазиите си известни артисти, порнозвезди, фризьорът, който всеки месец ви боядисва косата. Поканете който си желаете, тъй като ще му „ причините” един от най-великите оргазми в неговия живот.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР