Известно е, че мъжете не са придирчиви. Списъкът на техните

...
Известно е, че мъжете не са придирчиви. Списъкът на техните
Коментари Харесай

Какви грешки правят жените във взаимоотношенията с мъжете!

Известно е, че мъжете не са придирчиви. Списъкът на техните потребности от взаимоотношения е много елементарен: добре поддържана жена, физическа фамилиарност, вкусна храна “така че мозъкът не може да устои ”. Но има дейности на дамите, които мъжете не могат да простят, и си потеглят. И това въобще не е изменничество, както си мислите.

На Далечния изток споделят, че мъжът е опора, който държи двама, а дамата е баланс. Следователно, психологическият климат в връзките и тяхната дълготрайност зависят директно от мъдростта на дамата. Експертите поучават дамите да бъдат по-внимателни в някои случаи, в противоположен случай могат да изгубят обич, почитание и обичания си човек.

Защо мъжете потеглят

1. Публична критика 

Здравата рецензия в връзките е даже потребна, тъй като способства за развиването на втората половина. Но постоянно би трябвало да остане сред теб и обичания ти. Никога не го критикувайте пред други хора или да се подигравате с неговите провали, даже пред родственици. Мъжете са доста горди и стимулирани от хвалба, а не от упрекване.

Колкото по-хубави неща ще говорите за него на другите, толкоз повече той ще желае да дава отговор на вашите изявления. И назад, непрекъснатата обществена рецензия ще убие цялата му обич към вас.

2. Отричането, че е същински мъж

Когато една жена се отнася кам мъжа си като нещо вторично, той го усеща добре. С това отношение той ще отиде при друга незабавно щом се появи на хоризонта. И по принцип не е ясно за какво дамите живеят дружно с тези, които презират. Но, уви, има доста такива връзки.

3. Прекомерна ревнивост

Ревността демонстрира, че човек ви цени. Но глупавата и непрекъсната ревнивост приказва единствено за съмнение или липса на доверие. Остана на работа – разпит, отиде на среща с другари – разпит, обърна главата си някъде – разпит и скандал, тъй като едно момиче, което той даже не видя, мина на 200 метра.

Прекалената ревнивост не се устоя. Мъжът ще си намерения, че имате психическа контузия от предходната връзка или просто не му вярвате. И ще отиде там, където му е умерено.

4. Манипулация

Мъжът би трябвало да прави нещо за една жена. Но това не значи, че те могат да бъдат манипулирани, с цел да реализиран задачите си. Рано или късно той ще го разбере. В края на краищата, основата на всяка операция е уязвимост. И мъжете по природа не желаят да се усещат слаби. Може би ги манипулирате несъзнателно. Но това не играе никаква роля.

5. Обиди

За разлика от рецензиите, обидите доста нараняват. Няма значение дали обиждате мъжа си или приятелите си. Това постоянно е знак за пренебрежение и мъжете усещат това. Уважението към индивида е най-важното нещо. Откажете се от обиди и ще забележите по какъв начин конфликтите и свадите последователно се трансформират в разногласия и полемики.

Психолозите споделят, че дамите не вършат такива неточности, когато обичат. Човекът, който обичате належащо да мотивирате и хвалете, а не да обвинявате във всичко. Разбира се, доста зависи от дейностите на мъжете. Затова, с цел да се избегнат недоразумения и привършване на взаимоотношенията, постоянно би трябвало да се откри време за откровен разговор.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР