Известно е, че куркумата е една от най-полезните храни в

...
Известно е, че куркумата е една от най-полезните храни в
Коментари Харесай

Какви лекарства не трябва да приемаме, ако консумираме куркума

Известно е, че куркумата е една от най-полезните храни в света с помощта на нейните чудотворни лечебни свойства, които предотвратяват и оказват помощ при лекуването на огромен брой тежки и хронични здравни положения.

Ето за какво с навлизането на естествената медицина доста хора са заменили стандартните медикаменти без рецепта с куркума и други естествени артикули.

Въпреки това, има златно предписание този артикул да не се смесва с някои медикаменти. Причината е, че това може да докара до неприятни странични резултати.

Aко обещано лице взема медикаменти за попречване образуването на кръвни съсиреци, то това би било проблем.

Друг тип медикаменти, които не би трябвало да се комбинират с куркумата, са тези, които понижават стомашната киселинност. Тази композиция може евентуално да докара до контра-ефект и това ще увеличи равнищата на киселините в стомаха, вместо да ги понижи.

Това от своя страна ще докара до отичане на корема, гадене, повръщане, стомашно-чревно заболяване, както и увреждане на хранопровода.

Третият тип медикаменти, които при никакви условия не би трябвало да се смесват с куркума, са тези, които управляват равнищата на кръвната захар при пациенти с диабет.

Не на последно място,този артикул може да докара до алергична реакция, в случай че се приема във високи дози, причинявайки признаци като отичане, свръхчувствителност, обриви и проблеми с дишането./ Zdrave.to
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР