Известно е, че кралицата на Великобритания Елизабет II е голяма

...
Известно е, че кралицата на Великобритания Елизабет II е голяма
Коментари Харесай

Бъкингамският дворец пусна кралски джин, за да компенсира загубите от коронакризата

Известно е, че кралицата на Англия Елизабет II е огромна почитателка на джина. Напитката към този момент стартира да се създава в лондонската резиденция на кралицата на основа на съставки, събрани в градините на Бъкингамския замък, на фона на спадащите доходи от пандемията на ковид.

Като част от проекта за редуциране на разноските, Royal Collection Trust, организацията, виновна за сбирката и изложбата на кралски картини и други творби на изкуството, към този момент стартира стратегия за непринудено редуциране на личния състав. Освен това чиновниците на двореца към този момент замразиха заплатите си и започнаха " съвещания " по отношение на измененията в пенсионните им схеми.
 Откъде идват парите на английското кралско семейство?
Откъде идват парите на английското кралско семейство?

Те не са толкоз богати, колкото смятате

Royal Collection Trust взе заем от 22 милиона паунда (40 милиона долара), с цел да компенсира загубите, които се чака да бъдат към 30 милиона паунда през тази година. И редуцира стотици чиновници, откакто кралските дворци бяха затворени в туристи от март.

Намаляване на приходите на кралицата е довело до редуциране на 150 до 250 души от Бъкингамския замък през предходната седмица, написа The Sun.

Тази седмица Royal Collection Trust пусна на пазара джин, който се продава за £40 ($50) за бутилка от 0,7 литра и алкохолно наличие 42%. Джин ще се налива в красива тюркоазена бутилка, етикетът му ще включва короната и цветя, картина на Бъкингамския замък, както и златиста тапа, написа metro.co.uk.
 Любимите храни и питиета на Елизабет II: Кралското меню
Любимите храни и питиета на Елизабет II: Кралското меню

Ето какво включва то в другите часове на деня

Според благотворителната организация джинът ще се продава на дребно и също по този начин ще бъде сервиран на публични тържества в Бъкингамския замък след повторното отваряне на 23 юли.

Въпреки обществените и частните доходи на кралското семейство, продаването на джина 40 паунда бутилката, изработен от 12 растения, в това число лимонова вербена, плодове от глог, дафинови листа и черница от градината на Бъкингамския замък, има за цел да помогне на Royal Collection Trust във финансовите му действия.

Всички доходи ще бъдат ориентирани към финансиране и поддържане на богатата художествена сбирка на кралицата, една от последните огромни европейски кралски сбирки, която остана недокосната от бурните промени на времето.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР