Известно е, че жените се отличават със своята приказливост и

...
Известно е, че жените се отличават със своята приказливост и
Коментари Харесай

7 неща, които една умна жена не би казала на никого

Известно е, че дамите се отличават със своята словоохотливост и предпочитание да споделят всичките си събития и прекарвания в живота с хората към тях.
Това частично се дължи на природата им - те имат потребност да разискват с други хора своите желания, прекарвания и визия за света. Умната жена обаче в никакъв случай няма да показа някои неща обществено. Кои са те?

Личните си цели
Все по-често психолозите споделят, че разкриването на вашите цели пред другите понижава възможностите ви за реализиране на тези цели. Работата е там, че когато споделяме на хората за нашите цели, някои ни поддържат, до момента в който други ни поучават да търсим нещо друго.
Помните ли какъв брой пъти сте имали страхотна концепция, която ще осъществите? Много пъти, нали?
Ако, откакто споделите задачата си с другите, чувате: „ Не мисля, че би трябвало да правиш това, няма да се получи “, тогава равнището на вашата мотивация пада и в противен случай, подозренията порастват.

Подробности за връзката
На първо място, това би трябвало да се прави от почитание към колегата ви. Малко евентуално е той да бъде удовлетворен, че изнасяте на открито елементи от вашата връзка - кавги, различия или, още по-зле – интимни детайлности.
Освен това, хората, с които споделяте любовните си прекарвания, най-често не го пазят в загадка и описват за връзката ви на други.
Не забравяйте, че колкото повече конфиденциалност има в една връзка, толкоз по-добре се развива тя. И в случай че се пробвате да получите съвет от някого, тогава не забравяйте, че никой не знае какво е най-добре да извършите, с изключение на вас.

Семейни проблеми
Да, има моменти, когато се ядосваме на сестра, брат или родители. Не бива обаче да въвличате други хора в това. Особено, в случай че тези хора познават членове на вашето семейство. Най-често това няма да помогне на обстановката, а по-скоро да я утежни.
Животът ни учи на доста уроци и един от тях е, че от време на време е по-добре да запазите някои неща за себе си.

Лични секрети
Всеки има свои лични скелети в дрешника. Жените от време на време са склонни да се доверяват прекалено много на своите приятелки, родственици или сродна душа, разказвайки за най-съкровените си секрети.
Истината е, че даже на пръв взор най-близкият ни човек може да издаде тайната ни. И към вас могат да се образуват ненужни злословия. Затова е по-добре да играете на несъмнено и да не разкривате персонални секрети на никого.

Чужди секрети
Ако някой ви има вяра толкоз доста, че разкрива персоналните си секрети, не ги разгласявайте. Така подкопавате доверието на индивида в себе си и застрашавате връзката си с него.

Доходи и финансово положение
Без значение какъв брой печелите или не печелите, говоренето за финансовото ви положение с други хора сигурно ще ги накара да ви завиждат, да се усещат неловко или да ви съжаляват.
В последна сметка просто няма смисъл.

Вашите страхове и недостатъци
Нашите страхове и недостатъци са доста уязвимо място и това е страната, която не би трябвало да демонстрираме на никого.
Хората, с които споделяте, може да откажат да бъдат двулични и просто да ви се подиграват персонално или зад тила ви. Другите може да не ви схващат и да ви съчувстват, което единствено ще ви накара да се почувствате по-зле.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР