Известно е, че алкалната вода изхвърля токсините, забавя процеса на

...
Известно е, че алкалната вода изхвърля токсините, забавя процеса на
Коментари Харесай

Лесна рецепта за приготвяне на алкална вода, която забавя стареенето

Известно е, че алкалната вода изхвърля токсините, забавя процеса на стареене, контролира равнищата на рН и е чудесно средство за профилактика на хронични болести и рак.

Нивата на рН могат да бъдат киселинни или алкални в канара от 0-14. Например, рН 2 ще е киселинно, а рН 10 - алкално. Нормалната питейна вода нормално, е неутрална, с рН - 7. Алкалната вода има рН 8 или 9.

Съвременните диети и модерните храни основават киселинна среда в тялото ни. Алкохолът, рафинираните захари и солта, кофеинът и модифицираните храни убиват тялото ни постепенно.

Има няколко признака, които демонстрират, че тялото ни е прекомерно кисело - главоболие, болки в корема, слаб имунитет и непрекъсната отмалялост.

Алкалната вода хидратира клетките ни и усъвършенства цялостното ни здраве. Известно е, че раковите кафези не могат да живеят в алкалната среда на организма.

Твърде алкалната среда също не е потребна за здравето.

Следователно, би трябвало да вземете защитни ограничения, тъй като прекомерно високите алкални равнища могат да унищожат здравите ви кафези и да увредят органите.

Zdrave. to предлага лесна рецепта за подготвяне на алкална вода, нужни са ви единствено 3 съставки:

• 1 лимон

• 1 чаена лъжичка хималайска сол

• 2 литра пречистена вода.

Напълнете огромен буркан с филтрираната вода. След това прибавете резенчетата лимон, хималайската сол и разбъркайте добре. Оставете напитката да престои една нощ.

Препоръчително е да изпиете 2 чаши от тази алкална вода на идната заран, преди закуска.

Правете това всяка заран и след няколко дни ще усетите резултата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР