Известно е, че ако следите теглото си и не страдате

...
Известно е, че ако следите теглото си и не страдате
Коментари Харесай

За да сте в добро здраве, следете за талията си

Известно е, че в случай че следите тежестта си и не страдате от непотребни килограми, намалявате доста риска от сърдечни болести, диабет и други заболявания.

Но в действителност обиколката на талията играе доста значима роля, не по-малка от килограмите ви, за здравето ви. От това директно зависи какъв брой дълго ще живеете.

Какво е чак толкоз значимото, ще кажат доста хора, които съгласно тях самите са с обикновено тегло, въпреки към кръста им да са насъбрани тлъстинки.

Колкото е по-широка талията ви по отношение на това, което би трябвало да бъде, толкоз е по-висок рискът да умрете доста по-рано. Всеки непотребен сантиметър усилва риска с 10 %.

 За да сте в положително здраве, следете за талията си

Когато консумирате по-малко калории, а изхабявате повече сила с извършения и разнообразни типове физическа интензивност, това оказва помощ на организма ви да се избави от непотребните тлъстинки към корема.

Което незабавно се демонстрира и в понижаване на напрежението и нервните положения, както и във опцията да спите по-спокойно. Колкото по-спокойно и по-дълго спите, толкоз по-малко натрупа организма ви лой към корема.

Диетолозите са на мнение, че би трябвало да консумирате най-вече здравословни храни, защото това ще ви помогне да не натрупвате подкожна лой на несъответствуващи места.

Обръщайте повече внимание на текстурата, аромата и усета на всяка храна, която консумирате. Яжте я постепенно и с приятност – по този начин ще поемете по-малко храна и ще се чувствате сити по-дълго време.

А това автоматизирано ще понижи непотребните мазнини, които ви лишават от талия и придават размер на ханша ви. И, най-важното, ще се радвате по-дълго време на здравословния си живот.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР