Известният водещ на CNBC Джим Креймър наскоро разкритикува компанията за

...
Известният водещ на CNBC Джим Креймър наскоро разкритикува компанията за
Коментари Харесай

Джим Креймър отправи предупреждение за акциите на MicroStrategy

Известният водещ на CNBC Джим Креймър неотдавна разкритикува компанията за бизнес разбори MicroStrategy. 69-годишният водещ на предаването „ Mad Money “ посъветва аудиторията си да не купува акции на компанията, като предложи на тези, които се интересуват от Биткойн, да купуват непосредствено криптовалутата.

Въпреки предизвестието на Креймър, MicroStrategy се показа доста по-добре от Биткойн на годишна база. Според инвестиционно-банковата компания TD Cowen акциите могат да отчетат доста нарастване през тази година.

От TD Cowen също по този начин настояват, че институционалният интерес към Биткойн ETF може да послужи като главен бичи катализатор за MicroStrategy.

Швейцарският банков колос UBS се причисли към Биткойн ETF придвижването, което може да донесе спомагателни изгоди за MicroStrategy. Освен това се чака компанията да завоюва от евентуалното отменяне на спот ETF-и, основани на Етериум .

Майкъл Сейлър, създател на MicroStrategy, твърди, че Биткойн ETF не съставляват опасност за компанията, защото ETF начисляват такси, до момента в който MicroStrategy предлага „ “ без такива такси.

Миналия месец MicroStrategy регистрира тримесечна чиста загуба в размер на $53.1 милиона. Свързаните с Биткойн облаги на хартия от първото тримесечие не бяха отразени в последния доклад, защото компанията към момента не е приела новото счетоводно предписание. Брокерската компания Benchmark загатна, че MicroStrategy евентуално може да бъде включена в показателя S&P 500, в случай че одобри новите счетоводни стандарти. Съветът за финансови счетоводни стандарти (FASB) разреши на фирмите да регистрират цифровите валути в балансите си по обективна стойност от 2025 година, макар че новите правила могат да бъдат признати и по-рано.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР