Известният в града Молев, който се представя като Алексия Георгиева,

...
Известният в града Молев, който се представя като Алексия Георгиева,
Коментари Харесай

3,8 г. затвор за травестит, блудствал с дете и нападнал жена

Известният в града Молев, който се показва като Алексия Георгиева, би трябвало да изтърпи наказването при първичен общ режим. Освен това ще бъде публично охулен пред хората от блока, в който живее, оповестиха от прокуратурата.

Престъплението е осъществено на 13 юни 2016 година, когато травеститът хванал във вход детето, което още не било навършило 14 години . То се дърпало, само че той направил блудствени дейности с него.

На 18 септември същата година пък Молев разрушил вратата на жилището на своя съседка и се разкрещял: „ Ей, този път ще те убия, ще те размажа, в този момент влизам, никой няма да може да те избави “.

Свидетели подали сигнал в полицията и на място бил изпратен екип от униформени. Те позвънили на вратата, само че останали шокирани, когато я отворил мъж, облечен в булчинска рокля . Все отново отвели в районното Благовест - Алексия.

Въпреки това, на 21 октомври предходната година Молев още веднъж развалил вратата на същата съседка - ритал по нея и счупил бравата. Съседи описаха, че пострадалата треперела от боязън.

Още откакто му бяха повдигнати обвинявания, Благовест отхвърли пред съда да има виновност за нападенията против комшийката:

" Абсолютни клюки . Тази жена непрекъснато ме наскърбява и предизвика, аз даже не приказвам с нея. Нямам виновност за това, което споделя, че е осъществено от мен ".

Тогава обаче прокурорът съобщи, че той е човек със повишена степен на социална заплаха.

"В квартала той е фамозен с агресивното си и буйно държание, по тази причина има действителна заплаха да извърши друго закононарушение ", сподели магистратът.

Присъдата не е дефинитивна и предстои на митинг и обжалване пред Окръжния съд в Пловдив.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР