Известният в близкото минало футболен състезател и треньор на ЦСКА

...
Известният в близкото минало футболен състезател и треньор на ЦСКА
Коментари Харесай

Футболната легенда Аспарух Никодимов представи автобиографичната си книга във Видин

Известният в близкото минало футболен играч и треньор на ЦСКА Аспарух Никодимов показа книгата си на своите фенове в Регионалнатa библиотека „ Михалаки Георгиев “. Книгата е със заглавие „ Паро Никодимов – с ЦСКА в сърцето. Моята автобиография “. Изповедната творба е написана в съавторство със Станил Йотов и Цветан Дерменджиев. Презентацията бе проведена от фенклубът на ЦСКА „ От Видин до Карибите “ и Община Видин. На проявата участваха кметът Огнян Ценков и заместник-кметът по филантропични действия Венци Пасков.
„ Вие сте една мощна персона, притежавате впечатляваща спортна кариера и сте образец за подражателство на всички деца, които занапред ще градят кариера във футбола. Видин е град, който има забележителни резултати в този спорт и вършим всичко допустимо това да продължи и отсега нататък “, съобщи кметът и добави, че е огромен почитател на Никодимов. В знак на благодарност Ценков връчи плакет на Община Видин на Паро Никодимов. Авторът изрази благодарността си с думите: „ Представих книгата си в доста градове, само че тук, във вашия град, за първи път ме почете персонално кметът на Общината “.
Футболистът описа забавни истории от богатата си футболна кариера. С тима на ЦСКА той печели шест пъти шампионата на България по футбол и пет пъти Купата на Съветската войска.
Всички посетители на срещата получиха образец от автобиографичната книга и топка на ЦСКА, а кметът Ценков - персонално обръщение и подпис от футболната легенда.
.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР