Известният в ъндърграунда по Южното Черноморие Живко Панайотов - Цацата

...
Известният в ъндърграунда по Южното Черноморие Живко Панайотов - Цацата
Коментари Харесай

Свидетел на убийството на наркобоса Костов влиза в затвора

Известният в ъндърграунда по Южното Черноморие Живко Панайотов - Цацата се призна за отговорен по обвиняване за държане на опиати в огромни размери и влиза в пандиза за 1 година и 3 месеца.

Наказанието на помориеца е под минимума, защото той подписа съглашение след самопризнанията, в противоположен случай беше застрашен от още по-сериозна присъда в диапазона от 3 до 12 години, написа "Флагман ".

Припомняме, че Цацата беше задържан при спецакция рано сутринта на 13 февруари т. година Маскираните служители на реда първо нахлули в къщата на остарелия си познайник, където разкрили няколко разфасовки с марихуана, електронна везна, джъмпери и минимално количество пико.

Последвало претършуване в жилището на Панайотов. Разследващите иззели от жилището 9 пакета, всеки с към 50 гр марихуана.

Според съда сходно количество дрога – съвсем 500 гр коства съвсем 3 000 лева Източници на Флагман.бг обаче разкриха, че на улицата марихуаната върви в пъти по-скъпо.

Живко Цацата е един от хората, разпитани за убийството на наркобоса Иван Попов-Костов, осъществено на 15-ти ноември 2015 година в центъра на Поморие. Според показанията по делото точно Цацата е закарал с колата си Димитър Димитров-Бабата, Недялко Гетов и Стойчо Казаков до „ Омара “ преди разстрела на наркострашилището пред заведението.

Бабата сега излежава 4-годишна присъда, откакто бе приет за отговорен в ликвидиране при превишаване рамките на неизбежната защита.

Панайотов е неведнъж арестуван с опиати. Той е заловен дружно с Недялко Гетов през юни 2017 година при рутинна инспекция в Поморие. Тогава обаче не е задържан, защото ченгетата откриват дрога само в Гетов.

Той и по-малкият му брат Емил пък са арестувани като част от разрушената в края на 2017 година наркобанда на Станислав Панайотов-Тачо. При гръмката акция на антимафиоти и спецпрокурори бяха задържани 12 души, само че най-после съвсем всички в бандата се разминаха с условни присъди.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР