Известният Тодор И. с прякор Тошко Доларчето от емблематичното петричко

...
Известният Тодор И. с прякор Тошко Доларчето от емблематичното петричко
Коментари Харесай

В Сандански закопчаха Тошко Доларчето, чакат го в гръцки затвор

Известният Тодор И. с прякор Тошко Доларчето от емблематичното петричко село Тополница е задържан през вчерашния ден в Сандански, оповестява Struma.com. Арестът му е станал, откакто в локалното ръководство на Министерство на вътрешните работи е пристигнала европейска заповед, според която Тодор има влезнала присъда за трафик на опиати в Гърция.

От известно време Тодор и фамилията му живеят в Сандански. 42-годишният Тодор е прочут на органите на реда, само че в последно време на територията на района не е имал прояви. Често се прибирал в родното село Тополница, известно като " меката на дрогата " в региона, където както се оказва живеят най-вече наркодилъри.

Само в последните месеци 5-има крупни дилъри на дрога от селото бяха арестувани, единият от тях Тефото, към този момент влезе и в съда. Каналът за дрога от Петричко в посока Гърция и страните от Европа, потегли точно от дилърите на Тополница. Първият, който попадна в гръцки затвор Огнян Атанасов направи мрежа от дилъри в селото и региона, която сега работи отвън него. Атанасов се разболя и отстъпи мястото си на други трафиканти съселяни.

Преди време Атанасов направи сърцераздирателна изповед, в която описа, че престоят му в затвор в Гърция е унищожил живота и здравето му, по тази причина той бе и първият дезертьор, съумял да пробие и избяга от зандана.

Тошко Доларчето ще бъде конвоиран до затвор в южната ни съседка, където да изтърпи наказването си.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР