Известният тестер на смартфони Зак Нелсън (Zack Nelson) публикува нов

...
Известният тестер на смартфони Зак Нелсън (Zack Nelson) публикува нов
Коментари Харесай

Чисто новият RedMagic 9 Pro успешно премина тестовете на огън, надраскване и огъване в двете посоки

Известният тестер на смарт телефони Зак Нелсън (Zack Nelson) разгласява нов видеоклип в своя YouTube канал JerryRigEverything, в който подлага на брутални проби новия флагмански смарт телефон RedMagic 9 Pro.

Нелсън организира общоприетите си проби за „ устойчивост “, с цел да види до каква степен мобилното устройство устоя на надрасквания, изгаряния и огъвания.

Понастоящем пробата за надраскване е съвсем идентичен за всички смарт телефони, като се изключи сгъваемите. Всички несгъваеми екрани са покрити със защитно стъкло, което се надрасква единствено от материал с неотстъпчивост най-малко 6 по скалата на Моос, а при 7 се появяват по-дълбоки вдлъбнатини. Такива резултати сподели и RedMagic 9 Pro.

След излагане на открит огън OLED екраните се държат по същия метод: засегнатите пиксели побеляват след известно време (обикновено към или по-малко от 30 секунди, в тази ситуация 20), а по-късно се възвръщат, въпреки и не изцяло.

Не всички смарт телефони устоят теста за прегъване и най-много не геймърските смарт телефони. Red Magic 9 Pro обаче оцеля без проблеми след опити за прегъване и на двете страни и целостта на дизайна не беше нарушена.

Да напомним, че RedMagic 9 Pro дебютира в Китай в края на ноември, към този момент зае първото място в класацията на AnTuTu във връзка с продуктивността, а оня ден моделът излезе в Европа и Съединени американски щати.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР