Известният телевизионен водещ Милен Цветков загина в жестока катастрофа. Фаталният

...
Известният телевизионен водещ Милен Цветков загина в жестока катастрофа. Фаталният
Коментари Харесай

Кой беше Милен Цетков в очите на най-близките му колеги?

 Известният ефирен водещ Милен Цветков почина в жестока злополука. Фаталният сблъсък стана край мол в София точно на Великден.

" Милен беше шило в торба. Непримирим, неозаптим. Той прокарваше пътища в това, което правеше в публицистиката. Аз персонално доста го обичах и доста го харесвах ", споделя водещата на Гала.

" На върха на копието при Милен беше истината, а не свободата, тъй като на него свободата никой не можеше да му я отнеме. Той постоянно я е имал. Аз мисля, че в спокойно време, в случай че човек желае независимост, постоянно може да я има, стига да има смелостта да се възползва от нея, а Милен беше доста самоуверен публицист ", разяснява още тя.

" Той беше доста гръмък, друг, всинаги със лично мнение. Търсеще истината нвсякъде. При него нямаше думата " не ". Когато той искаше нещо да стане – то ставаше. Ако искаш да го убедиш и успееш – той ще се съгласи, само че доста мъчно се отхвърляше ", споделя Тара Нури – Иванова, продуцент и режисьор.

" Той беше най-усмихнатият човек. Без подигравка този живот не можем да го живеем, а той имаше в обилие и подигравка, и самоирония. Това беше най-усмихнатото лице ", споделя актрисата Марта Вачкова.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР