Известният театрален критик и коментатор се бори за живот в

...
Известният театрален критик и коментатор се бори за живот в
Коментари Харесай

Проф. Мирослава Кортенска е в кома

Известният сценичен критик и коментатор се бори за живот в интензивното поделение на Първа градска болница

Читателите на „ Уикенд ” евентуално са забелязали, че от две седмици един от известните коментатори на вестника проф. Мирослава Кортенска не е разгласила собствен текст. Уви, повода е сериозна – проф. Кортенска е инфектирана с Ковид-19, а за жалост при нея заболяването протича много тежко и докара до затруднения.

В момента тя се бори за живота си в интензивното поделение на Първа градска болница. Бе призната там предходната сряда. Към 10 март вечерта тя още беше в интензивното поделение. Никой от лекарите не се ангажира с каквато и да било прогноза.

Проф. Кортенска се е заразила преди към две седмици. Първоначално е била приета в болница, след което – изписана за домашно лекуване. Уви, няколко дни по-късно тя още веднъж бе призната в Първа градска болница в София, откакто се е почувствала зле. Дъщеря й Веселина Господинова, както и десетките й другари и цялата редакция на „ Уикенд ” се молят проф. Кортенска да победи вируса и скоро още веднъж да е измежду нас. Вярваме в нейната мощ и борбеност! Дръж, се, Мирослава!  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР