Известният тайвански уфолог Скот Уоринг, изучавайки официалните снимки на NASA,

...
Известният тайвански уфолог Скот Уоринг, изучавайки официалните снимки на NASA,
Коментари Харесай

Уфолог съзря "база на извънземни" на астероида Ерос ВИДЕО

Известният тайвански уфолог Скот Уоринг, изучавайки формалните фотоси на NASA, постоянно разгласява за обществото свои находки и споделя свои отзиви. Този път той изучи повърхността на околоземния метеорит Ерос въз основата на фотоси, направени от НАСА, и откри на нея нещо доста забавно.

По думите на уфолога, на повърхността на метеорита Ерос ясно се вижда изкуствено основана структура, имаща правоъгълна форма.

Уфологът е сметнал доста занимателно това, че НАСА е забелязала тази конструкция, а обясненията ѝ за нея са доста предсказуеми и примитивни.
Според учените на НАСА, това е огромен правоъгълен предмет, който има размер 45 метра диагонално. Повече никакви пояснения за находката не се дават.


Уфологът счита, че НАСА не е обърнала задоволително внимание на дадения обект и в този момент уфологът е уверен, че учените някак си ще реагират

Поне те към този момент няма да могат да изтрият или тушират този обект.
По-рано американският академик Дбеймс Бенфолд направи съмнение, че галактическите обекти, движещи се по една и съща орбита, като на нашата планета, може да са сонди на извънземни цивилизации.

Не всички поддържат теорията на учения, само че кой знае, може Ерос да е тъкмо подобен метеорит.


Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР