Известният тайвански производител на компютърни захранвания FSP Group обяви продажбите

...
Известният тайвански производител на компютърни захранвания FSP Group обяви продажбите
Коментари Харесай

FSP представи 1200 W захранване Hydro PTM+ с вграден воден блок

Известният тайвански производител на компютърни зареждания FSP Group разгласи продажбите на 1200 W захранващ блок от семейството Hydro PTM+, основан с присъединяване на експерти на компанията Bitspower. Ключова специфичност на устройството е интегрираният воден блок, който може да се хареса на почитателите на водните охлаждания.
FSP Hydro PTM+ има документ за енергийна успеваемост 80 Plus Platinum (коефициент на потребно деяние до 94%) и може да работи в един от трите режима: въздържан (натоварване до 50%), с въздушно и с комбинирано изстудяване. При първите два режима мощността на зареждането е до 1200 W, а с потреблението на контура на водното изстудяване мощността нараства до 1400 W. Максималната мощ на тока е надлежно 100 и 116,6 А.



Използват се висококачествени японски кондензатори и напълно модулна система на кабелите. Налични са 135 милиметров вентилатор и светодиодна подсветка, съвместима с ASUS Aura Sync.



Препоръчителната цена на 1200 ватовото компютърното зареждане FSP Hydro PTM+ е $699 . В комплекта към първите 500 устройства гратис са добавени кабели с найлонова оплетка и водно изстудяване на Bitspower със 120 милиметров нагревател.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР