Известният столичен бохем Любомир Милчев - Денди е оцелял след

...
Известният столичен бохем Любомир Милчев - Денди е оцелял след
Коментари Харесай

Без малко да убият Денди в собствения му апартамент

Известният столичен безгрижник Любомир Милчев - Денди е оживял след опит за ликвидиране в личния му апартамент, потвърдиха за Dir.bg.

Това стана ясно от известие на Софийска градска прокуратура, където е докладвано досъдебно произвеждане за опита да бъде лишен живота на мъж с букви Л. М.

Нападението на известния с пиперливия си език и провокативното си държание Денди е станало в промеждутъка сред 14 часа в четвъртък до 01:50 на 18 февруари в жилището му на ул. " Свети Иван Рилски " в столицата ".

Уведомен е дежурен прокурор, който неотложно е подхванал дейности съгласно пълномощията си по Наказателно-процесуален кодекс.

Досъдебното произвеждане е формирано в 06 РУ-СДВР в изискванията на необходимост със съставянето на протокола за първо деяние по следствието, а точно - разпит на очевидец.

Извършен е оглед на местопроизшествието, конфискувани са материални доказателства, разпитани са очевидци, организира се оглед на материалните доказателства. Извършват се и оперативноиздирвателни мероприятия. Предстои назначението и на експертизи.

Работата по случая продължава под управлението и надзора на СГП.

Денди стана известен преди години с присъединяване си в " Биг Брадър ". Самият той се представяше като публицист и специалист по мода и етикет.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР