Известният сръбски адвокат Чедомир Стойкович е задържан на белградското летище

...
Известният сръбски адвокат Чедомир Стойкович е задържан на белградското летище
Коментари Харесай

Режимът на Вучич вече задържа за поставяне на цветя

Известният сръбски юрист Чедомир Стойкович е арестуван на белградското летище „ Никола Тесла “ на излизане от страната. Той оповестява това в своя профил в обществената мрежа, съобщи БГНЕС.


Причината за неговото задържане е, че е сложил цветя на гроба на убито албанско дете в Косово по време на кървавата война, която югославският деспот Милошевич и Сърбия води против албанците през 1998-1999 година

Самият президент Александър Вучич насъска подчинените си правоохранителни органи за кавга с юриста, окачествявайки от Давос неговият честен жест като „ позор за цялостен живот и забиване на лицето в калта и че прокуратурата и полицията би трябвало да си свършат работата по този въпрос “.

Чедомир Стойкович е юрист на опозиционния сръбски политик Никола Сандулович, който беше грубо пребит преди две седмици от режима на Вучич, за което БГНЕС към този момент осведоми българската общност.

„ Ако след Втората международна война Йозеф Гьобелс беше станал министър-председател/президент вместо Конрад Аденауер, през днешния ден Германия щеше да е същата като Сърбия, където след Слободан Милошевич президент/премиер стана министърът на пропагандата на Милошевич Александър Вучич “, акцентира Стойкович. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР